![]() |
Re: Calendar evenimente 4Tuning 2010
Quote:
deranj = $$$, sa nu se inteleaga ca nu vrem sa ne miscam fundurile |
rotti, crede-ma ca e foarte costisitor sa mergi la 2 saptamani , o luna in bucuresti,dar te asigur ca daca vii la suceava nu o sa regreti....e foarte bine pentru voi ca multe evenimente se fac in sud....dar gandeste-te putin si la noi cati bani se sparg pe drumuri....dar se merita!
|
Quote:
|
nene gratian ...
cei de la cnca dorim si noi 2 ( doo ) informatii urmatoarele 2 etape CNCA bucuresti si suceava ... ce hram poarta ?! demo or oficiale ?! multumim sper sa nu mi se stearga si postul asta ! |
La Iasi cand mai organizati ceva.............e pacat sunt multi pasionati si Iesenii vor sa vada ..............................
|
unde mai exact se va tine in bucuresti evenimentul din data de 19-20.06.?
|
Quote:
Quote:
|
azi e 14
s-a specificat si ora ?! :lol: adik noi aflam cu ~4 zile inainte localizarea evenimenrului si felul lui !? suntem intradevar respectati |
Quote:
:) nu sunt in masura sa-ti dau alte date . si eu ca si altii , astept anuntul lui gratian sau cineva in masura sa ne ofere date concrete. banuiesc romexpo , pentru ca acolo s-au tinut etapele nationale din bucuresti de pana acum . |
Quote:
|
revin eu cu o completare destul de importanta:
Evenimentul mai sus mentionat din 19-20 iunie de la Bucuresti - se amana pentru week-endul 3-4 iulie. Motivul este cat se poate de intemeiat: Locatia in care dorim sa se desfasoare acest eveniment este disponibila doar pentru acest week end. Va fi un eveniment mare, mai mare decat sunteti obisnuiti..... nu vreau sa dau multe detalii deoarece mai trebuie puse la punct multe chestii... Ideea este ca se doreste un eveniment "pionier", full week-end. Locatia nu va fi Romexpo. Daca totul merge asa cum vrea Gratian, va fi o locatie care sa ne permita crearea unui circuit la fel de mare ca cel de la Cluj, care pentru cei care nu stiu a fost demential.....merita orice amanare.... Va fi de vineri dimineata pana duminica seara cu tot ce trebuie: etape nationale + show la maxim..... Etapa de la Suceava ramane neschimbata: 10-11.07 Vestea cea mai buna: Comisia KOE nea confirmat disponibilitatea si in aceste conditii, fapt care ne dovedeste inca o data interesul mare al organizatorilor King of Europe fata de efervescenta driftului din RO. Va fi bine, Razvan LKN |
super tare, o sa am timp sa imi sterg difuzoarele de praf. :rolleyes2
|
Multumim RedCelica pt anunt.De data asta am citit tot inainte sa postez.
Multumim pt anuntul din timp,chiar era foarte neplacut sa aflam cu 1 zi inainte ca acest eveniment nu se mai tine,asa ca e anuntat din timp ne putem si noi face planurile. Astept daca se poate bineinteles pana pe 1.....maxim 2 iulie seara un anunt final care sa contina:daca evenimentul e si car audio(etapa nationala),locatia si eventual sigur ne anunta relllaxx cand e spl si cand e sq. Inca o data mii de multumiri pt clarificari. |
Multumesc, Razvane (Red Celica), eu am ajuns la ora asta la computer, si am promis ca luni anunt rectificarile la calendar, deci ca mi-ai fost de ajutor:
26-27 iunie, Bucuresti, eveniment exclusiv tuning si car-audio, dupa cum am promis ca o sa organizam 3-4 iulie, Bucuresti etapa oficiala de drift in Campionatul National si un show surpiza, in premiera 10-11 iulie, Suceava, Etapa e drift oficiala in Campionat, car-audio etapa demo si tuning atat va spun momentan, abia azi am finalizat unele intelegeri, vroiam sa fac anuntul maine mai cu tam-tam, dar mi-a reamintit cineva ca am promis pentru luni update la calendar. il aveti, asa cum am promis |
multumin garatian te tinem minte ca on de cuvant:D
acum asteptam locatiile :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning