![]() |
probabil omu ii un taran :)
dar in acelasi timp din punct de vedere \"marketing\" ii foarte bine ce o facut, tu nu ai vazut in magazine ca ii full de asa ceva? o vrut sa arate ca din 9000 EU o scazut la 7800 (daca informatia ta este corecta) si iarasi probabil ca a vrut sa nu vina omu si sa incerce sa mai neghocieze din 7800 ci sa vada ca din 9000 deja o scazut pretu asa ca sa nu mai aiba ce comenta ;) daca vrei sa continuam discutia te rog muta-te la sectiunea \"Chat\" |
G4 variant in devenire
1 Attachment(s)
Asteptam sa vedem pana unde... e doar la inceput
|
Oldies but goldies
2 Attachment(s)
Cam asa arata masina acu un an... din pacate acum e trasa pe dreapta
|
omu aici ne intalnim??? merge puju??
|
lol
se pare ca ne urmareste destinul :P
|
Pe PUJu nu-l vinzi?
|
pt Adrian Pintea
Teoretic il vand doar ca nu se poate transcrie pe alt proprietar ca are motorul schimbat si nu i-am mai facut omologarea si nu pushca seriile. Am acte pe motor da costa omologarea. Oricum dc chiar te intereseaza mai intai sa vi sa-l vezi ca nu e intr-o stare grozava :)
|
Re:
Quote:
deci mai are de crescut pana la m3 |
1 Attachment(s)
:idea: masina finutza ... are ceva aparte fatza de celelalte bemeWeuri
:roll: a !si n-are rama la jam huhuhaha |
poze cu dmxu avetzi ? bmwutzu ..... ma voi poze cu cele mai tari mashini din clu nu bagati ?
|
9 Attachment(s)
Seat Leon by Spider tunning....
Marfa! P.S.E de vanzare. Pics made by Nokia 6230. |
acceptabil leonu, in spate are iesire de caini ? cand ai 200 si iei un caine...prin gaurile din fata intra prelucreaza cainele si prin spate trebe sa aiba ceva ca sa il scoata.
|
DMXU VREAU POZE CU EL .... vreau sa mor nu de alta ....
|
Frumos Leonul..ce motor are :D :D :D :D :D ???si one more thing...grilele de pe aripi aveau pana la un moment dat sigla M3 !!! Bafta
|
Leonu ala nu ii made by spider... ii adus de afara by spider
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning