![]() |
Re: Bacalaureat 2010
Eu am auzit ca sau scris si 9 pagini ce au scris nu stiu!
Asta ii ziceam si eu lu mama aseara poate ne face o surpriza si ne da basmu ca am avut si la capacitate si surpriza..:lol: |
8 pagini am scris in total....da oricum pe a2a foaie de examen primele 2 pag cam jumate din ele imi erau taiate...deci per total la sub 3 am scris cam 3-4 pag
Apropo....se pare ca suntem generatia BASMULUI:)) |
5 pagini .. cu scrisul meu minuscul, oricum sunt multumit, one down, two to go !! sa nu ne innecam la mal
|
6 pagini... Foarte, foarte mulţumit ! Din toate punctele de vedere...
|
Cred că toată lumea a fost mulţumită de subiectele primite . Mai puţin cei care nu le'au făcut nici pe astea ..:-)
|
da .. multi de la mine din clasa stateau cu ochii pe pereti, au dat cate 200 de mii si aveau si asteptari de copiat .. eu le-am zis, asta e .. treaba lor, poate se gandesc mai bine la mate acum
|
... eu am scris 6 pagini , o comisie ...pfff ...:( am un norocu naibi .... si partea a 3 nu am incheiat.o ...nush cat o sa iau , acum sper sa iau..... poate la celelalte am bafta de comisie mai buna si mai indulgenta ........ oricum ma oftic X(
|
Subiectu a fost ok , ori cum ori cand si ori unde e loc si de mai bine :)) , prima pagina de la sub3 am copiat-o de pe net :D , dupa m-am plictisit sa am scris de la mine=)) , sa vedem acu la matematica si biologie cum sta treaba.
Am intales ca 32 au fost eliminati din centre ca "ia prins":???: |
re
la romana a fost cum a fost dar la mate si bio sa vedem ce o fi :P succes in continuare
|
Si la mine a fost data afara o fata a fost prinsa cu telefonu la ea,adica ia sunat sau nu stiu ce sa intamplat.
|
Azi sper sa aflu nota la romana si sper sa fie 10 :D.
Maine la matematica, din 15 elevi in clasa, cam 10 suntem colegi si cam 5 eram cei mai buni din clasa, iar o sa rupem norma :lol:. |
Quote:
|
Ele se afiseaza duminica dar se corecteaza inainte. Cum afli ? Depinde, daca esti simpatic se poate ;).
|
Quote:
|
Quote:
Auzi ma daca esti simpatic , taci drequ din gura acolo daca poti sa iti rezolvi si tine pentru tine sau ti prea bine ca iti poti rezolva si trebuie sa te dai mare ? :rolleyes2 Hai salut ;) si grij la ce vorbesti sa nu te afecteze ;) bunocule |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning