![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
lam pus preventiv....:))))
|
Quote:
|
un golf 3
|
gri? parca am vb odat cu tine...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
multzumesc baietzi :D vad k am shi prieteni :D msms inc`odata! :> |
Quote:
tzin sa`mi cer scuze tuturor care au vazut din asta... ura shi dushmanie pe ce fac "copiii" cum zic unii despre club... sper k m`atzi intzeles... shi inc`odata scuze... in special lu` andy k la adresa lui a fost gluma... apoi... ene`A... shi care m`au judecat. atat am mai avut de adaugat... ms! |
provocare? poi sambata cand o sa avem intrunire cei din club vii si tu atunci...si dac mai e interesat cineva sa faca parte din club e binevenit la urma urmei 2 3 prieteni in plus nu strica niciodata...[/QUOTE]
andrei...eu nu ma dau in vand dupa liniute organizate la ora 22.00 seara si auntate pe forum k exista sanse prea mari sa ne intalnim cu "baietii buni"...ne vdm si sambata dar dc mai vrei altceva astept mesaj pe private PS: pt cine crede k in gl se organizeaza curse ilegale il anunt ca se inseala...noi doar glumim aici :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
nu a zis nimeni de ilegale aici... :D am zis doar sa vii sambata si atat marea actiune consta in intalnire si cam atat, pt mai multe detalii accesati mesageria vocala :)))) |
daca si la intalniri sunt discutiile de pe forum..e clar...
|
Quote:
|
bagi banii in masina nu in femei :))
|
1 Attachment(s)
mah..sa mor eu...acuma nu ca vreau sa fac pe interesantul sau ceva..da din 18 pagini sau cate are topicu asta..singurele discutii despre masini..sunt despre masinile lu maus....bgd...haw...da de club nimic...
ati facut club...ok....vati adunat vreo 30....ok...foarte frumos...si acum ce ne facem?....face chat group sau canal de mirc?....chiar nici unu din clubu asta nare vreo problema cu masina...nu vrea sa isi faca ceva la masina?...nu este curios de masina altui membru din club?......nu inteleg...mai puneti si voi cate o poza..sa se mai animeze topicul...nu stiu ce sa zic...oricum...am citit tot topicu..si sincer...e naspa...si o spun in sens constructiv... P.S. Hai ca pun eu o poza...sa vedem cine se mai baga....poate inspir pe cineva daca tot consum spatiu pe server pe aici... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning