![]() |
Re: Virtual Tuning
1 Attachment(s)
este inmatriculata in bucuresti dar masina circula in ploiesti...este o poveste mai lunga...daca poate cineva sa o ajute cu un tuning? :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Skma - Opel Vectra
- badboy look - suspensie f joasa -folie omologata 3M :lol: - buza fata -janta spate cu buza - faruri FK negre - shaved doors |
1 Attachment(s)
cmdbass - Dacia Solenza
- masca , pleoape - spoiler fata - rs4 look |
skama si-a pus dunga pe capota??....k nu l`am mai vaz de ceva vreme..k prima poza mi se pare k e cum are mashina si a 2-a e VT:)...
shantzule..marfa rau cum a ieshit a lu` skma, imi place....vopseaua sa fie alba perlata si e stas!!..imi place la nebunie cum stau rotile pe spate:D |
Nu mi-am pus dunga probabil ca o sa urmeze :twisted: :o !shantzule cam asa o sa arate undeva prin august aviz amatorilor care ziceau ca nu se poate ! suspensia o sa vina mai curand ca de altfel sper eu si prelungirea de capota !;)
|
Shantzule ms frumos...a iesit BomBa!
|
2 Attachment(s)
Bogdan - scuze de intarziere , sper sa iti placa :D
|
asa da, mai merge, merci mult... in a II se vad jantele marfa..cred ca merita invetsitia...
|
1 Attachment(s)
o tunareala pe o masina de epoca .....ar putea iesi ceva :?:
|
si intra criticu de yo:)...calitatea pozei lasa de dorit...zic yo...si tuning nici nu kred k se poate face...poate neshte folie...jante, culoare si neshte crom pe ici pe colo
|
tre sa caut un aparat sa fac cva poze mai clare ;)
|
da nu pe d`astea vechi ... e mai greu de lucrat
|
pey tocmai mey tng`ule...mai lucrati si voi ...ceva mai dificil asha...ce numai d`astea ushoare....gaseste si u neshte jante de limo`:)...trage`i o folie si neshte chrom...si ala e:D
|
Bey am si io poze cu masina mea dar sunt facute cu telefonul se pot `tuna` rezolutia e de 640*480*24b
|
rezolutie prea mica + calitate nasoala...:D...incearka sa faci si u makr la 1024 rez...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning