Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

Danutz Bratosin 19-04-10 10:03

Re: Street Racing Squad

E foarte linistit, de asta zic acolo. puteti sa faceti orice ca nu se ia nimeni de voi:lol: locuri de parcare sunt garla.

NXdev 19-04-10 15:20

3 Attachment(s)
salutari tuturor ..Eu sunt posesorul "jucariei" rosii.Un loc de meet-ing :-?..ar merge liberty center..AFI ?Gara de est este departeee rau si nu cred toti ar fi dispusi sa bata drumul pana acolo :)

andyskn 19-04-10 20:40

departe pentru unii,cat de cat bine pentru altii.ar fi bine: acum la gara de est, vinerea viitoare la carol, urmatoarea vineri la billa floreasca si tot asa. bun venit alex !

NXdev 19-04-10 20:49

mersi de bunvenit andy.

andyskn 19-04-10 21:11

Am dat cateva idei de locuri de intalnire, acum mai ganditi-va si voi, de cele mai multe ori am fost mai aproape de militari gen,carrefour orhideea,afi palace,mie unul tot la carol mi se pare cel mai bine adica imi pare a fi la mijloc. mai dati-va si voi cu parerea ... respect SRS

NXdev 19-04-10 22:01

Quote:

Originally Posted by andyskn (Post 3292844)
Am dat cateva idei de locuri de intalnire, acum mai ganditi-va si voi, de cele mai multe ori am fost mai aproape de militari gen,carrefour orhideea,afi palace,mie unul tot la carol mi se pare cel mai bine adica imi pare a fi la mijloc. mai dati-va si voi cu parerea ... respect SRS

Sunt foarte bune locurile de meet ce le-ai enumerat.Am spus si eu mai sus ca ar fi bun AFI palace , Liberty Center si ..Carol unde mi se pare perfect :)

Tank 19-04-10 23:14

am revenit dupa o mica pauza... vreau sa urez bun venit noilor veniti in club, sper sa ne vedem la kt mai multe intruniri.... respect SRS

ionutz_njd 19-04-10 23:54

liberty center
AFI sus in parcare sau afara in cea mare din spate
mai e omv calea rahova avem si spalatorie:D poate spalam si noi masinile odata si odata
carol
piata presei libere
mall baneasa - liber la liniute casa alba
vitan -avem si liber la liniute
unde mai vreti:P
eee bine asa

andyskn 20-04-10 07:32

Bun asa, destule idei, acum sa ne hotaram pe care le alegem sau poate le luam aleatoriu ... "conducerea"(tazz si tank) spuneti si voi o parare si stabiliti cum facem ...

Tank 20-04-10 13:59

parerea mea e ca, cel mai bine e sa discutam face 2 face. sincer de la inceput am zis sa avem mai multe zone k sa nu iasa discutii... eu zic sa ne vdm vineri si discutam... dak e sa ploua, eu zic sa ne vdm la afi in parcarea subterana, si dak e frumos...ma gandeam la herastrau, k e si metroul aproape pt cei kre vin pe jos.. una alta prin parc... zic k e o locatie buna pt discutii. o sa vb cu tazzu sa vedem ce stabilim. tineti-mi pumnii maine k am examen :P bafta tuturor

ionutz_njd 20-04-10 14:14

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3294678)
parerea mea e ca, cel mai bine e sa discutam face 2 face. sincer de la inceput am zis sa avem mai multe zone k sa nu iasa discutii... eu zic sa ne vdm vineri si discutam... dak e sa ploua, eu zic sa ne vdm la afi in parcarea subterana, si dak e frumos...ma gandeam la herastrau, k e si metroul aproape pt cei kre vin pe jos.. una alta prin parc... zic k e o locatie buna pt discutii. o sa vb cu tazzu sa vedem ce stabilim. tineti-mi pumnii maine k am examen :P bafta tuturor

iddea cu afi daca ploua e bine iar daca e soare in hera si mai bine vb ta o plimbare ceva
bft la examen ......si sa vi cu berea aia dupa examen :)

bLoNduL 20-04-10 17:11

daca zic kaufland din sebastian ? se supara cineva?:P stiu un loc unde nu se intalneste nimeni in kaufland si nu ne baga nimeni in seama in parcarea aia, e mai acate de civilizatie :P

Tank 20-04-10 19:20

vin cu bere fara alcool k doar suntem soferi :-"

bLoNduL 20-04-10 19:39

Si eu cu cico ca nu`mi place berea de nici un fel :))=))

TaZzY E30 20-04-10 22:59

Vineri,AFI Palace e ok;;)?....daca nu ploua ne intalnim afara ,pe partea cu Bvd Timisoara,si daca ploua,ne bagam sub acoperis:D....daca sunteti de acord,scrieti aici...o sa notez tot ce ati zis voi(toate locurile) si discutam vineri:D....respect SRS

All times are GMT +2. The time now is 15:04.

- Copyright 2026 4Tuning