Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Psycho 26-02-05 12:27

da ... e o pewla si eu am ieshit .. sa fac caternik .. am aruncat 2 cutii d petarde la sala .. pana a ieshit un mosh si a facut scandal :) hahahahh

Psycho 28-02-05 23:08

cu nespusa parere de rau anuntzam pierderea unui membru .. si cel mai important .. l`am pierdut p basescu :) adik p edomn preshedinte .. huaaaa l`au luat in armata .. huaaaaaaaaaa

Andule frate tau e aici .. cand ai sa ieshi ai sa le zici .. stai k nu mai stiu cum era direct in fatza ce spun eu acum ... gyeeeaaa ....

o sa punem poze d la juramant :p

-=X-Team=-82-MDN 01-03-05 00:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
cu nespusa parere de rau anuntzam pierderea unui membru .. si cel mai important .. l`am pierdut p basescu :) adik p edomn preshedinte .. huaaaa l`au luat in armata .. huaaaaaaaaaa

Andule frate tau e aici .. cand ai sa ieshi ai sa le zici .. stai k nu mai stiu cum era direct in fatza ce spun eu acum ... gyeeeaaa ....

o sa punem poze d la juramant :p

ha ha ha ... nu mai zii ma asa ... ca, daca ai stii tu ce armata face ala ... :)) te doare capu` ... si nu zi care .. .:) :) :) ha ha ha

CT-03-ART 01-03-05 07:06

daka l-a pus ala cu coarne sa se duca...da las ca e bine sa faca armata...

madfish 01-03-05 13:52

la ce grupa a cazut ? 0,1,2 sau 3 ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 01-03-05 19:32

pai cred k e la grupa mare ... la ce fatza are :p .. hahaha k la grupa mica ii sperie pe aia :)) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

-=X-Team=-82-MDN 01-03-05 22:28

Re:

Quote:

pai cred k e la grupa mare ... la ce fatza are :p .. hahaha k la grupa mica ii sperie pe aia :)) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

eu cred ca e la grupa mica ... :) ca, acolo ii e locu` ... la grupa mica .. incoltzu` de rusine .. :)) ha ha ha

madfish 02-03-05 11:45

in fine ... sa-i fie armata usoara :lol:

Psycho 02-03-05 21:55

na huuuii mah k nu e mort :) hahahahahah

HAL 02-03-05 22:12

pai daca pune mana andu pe camioanele alora sa vezi ce fum o sa dea din rotzi :twisted: la martzoagele alea verzi!!!!

il vedem pa la stiri!!!
:yikes:

-=X-Team=-82-MDN 02-03-05 23:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HAL\"
pai daca pune mana andu pe camioanele alora sa vezi ce fum o sa dea din rotzi :twisted: la martzoagele alea verzi!!!!

il vedem pa la stiri!!!

pe camioane pe camioane ... dar ... sa vezi cand pune mama pe tanc .. .:) atunci e mai nasol .. ca ... atunci ... cine il supara cu masina .. hopa sus pe el .. .:) :) :) :) :)

Psycho 03-03-05 21:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:

il vedem pa la stiri!!!

pe camioane pe camioane ... dar ... sa vezi cand pune mama pe tanc .. .:) atunci e mai nasol .. ca ... atunci ... cine il supara cu masina .. hopa sus pe el .. .:) :) :) :) :)

auzi ii dau lu andu un sms .. k vin sa filmam un burnout cu tancu :) hahahah tu`ti dai seama .. ce ar fii p 4 tuning .. ar inebunit toti :)

HAL 03-03-05 22:11

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:

il vedem pa la stiri!!!

auzi ii dau lu andu un sms .. k vin sa filmam un burnout cu tancu :) hahahah tu`ti dai seama .. ce ar fii p 4 tuning .. ar inebunit toti :)

na uite ce idei va dau!!!!!! :roll: :roll: :wink:

dedicatzie ptr andu: HAI LIBERARE!!!!!! :2gun: :peace: :peace:

Psycho 06-03-05 23:12

deci ptr tuningu .. de fapt ptr` show`u de la buc se anuntza careva .. am vb cu andrei si .. am inteles k se va merge .. si vor fii mai multzi cu mashini ... io ashtept .. mai multe detalii

CT-03-ART 07-03-05 07:30

sambata la ora 8 ne adunam la sala sporturilor pt a discuta toate detaliile referitoare la plecare...

All times are GMT +2. The time now is 05:04.

- Copyright 2026 4Tuning