![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
hah inseamna ca eu sunt neserios :( ca l-am avut in mana sapt trecuta cand am trecut prin real si nu am vrut sa il iau :D Nici nu cunosc ce este TH,ca daca stiam probabil ca il luam :D Oricum este foarte frumos
|
Si eu le-am luat si deja caut sa desfac ambalajele la TH fara sa le deteriorez :D
|
11 Attachment(s)
Daca tot am prezentat TH am sa o tin tot asa :-D (aviz amatorilor, e tot fara textila).Nu mai am TH dar poate mai gasesc luni cand ajung acas, oricum investitiile in HW se termina o vreme, ca am ramas fara buget mai rau ca guvernu' :lol:.
Hot Wheels 1/64 117.Sooo Fast 118.Bone Shaker |
La fix, nu mai trebuie sa le desfac pe ale mele pentru poze, ca le faci tu TH-urilor fara ambalaj :lol:
|
9 Attachment(s)
|
Apropos de Datsun, l-am vazut acum la Real pe negru, e supeeerb, ma gandesc sa il mai iau o data. Una peste alta, e una dintre machetele mele preferate de la HW.
|
Foarte frumoase ambele! Olds il am pe alb, iar pe Bluebird il am si in varianta asta si cea pe negru (pe care o prezint mai tarziu);-)
|
Foarte frumoase ambele:-)Spor la colectionat;)
|
E foarte tare Datsun-ul, ceva asemanator cu Olds 442 am si eu.
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
----------------- Astazi prezint un Ford si un Lincoln, care este cu dedicatie pt e30_eVG3n (asa trebuie sa arate un Continental) . Lumina nu e cea mai buna dar atat am avut la dispozite. Hot Wheels 1/64 121.Ford Torino Talladega '69 122.Lincoln Continental '64 |
hai ca e tare am bagat eu Continental-ul si acum esti al-3-lea care il prezinta....e marfa rau negru...bravo
|
Foarte, foarte frumoase astea doua, au clasa. Felicitari.
|
Pe Lincoln il am si eu si l-am prezentat mai devreme, al tau e vopsit mai misto insa! Cat despre Ford... pffff.... prea tare!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
11 Attachment(s)
Am zis ca am completat colectia de Corvette, ieri am facut pozele si azi incep sa o prezint. Sunt 6 in total, 3 mai vechi si 3 mai noi ;). Pe parcursul prezentarilor una din cele vechi o sa fie grupata cu un alt muscle car, si una care este de competitie cu un alt model asemanator dar de la rivali ;). Astazi am pus si o poza cu spatele pentru ca imi place mult la cel din '69 cum au vopsit totul in rosu si au lasat semnul HW sa iasa in evidenta.
Hot Wheels 1/64 123.Corvette '69(am mai vazut modelul acesta pe forum dar din ce am vazut era din 2009 , al meu e din seria 2006 First Editions) 124.Corvette Stingray(asa scrie pe spate dar pe net am gasit sub denumirea de '63 Split Window Corvette) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning