Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/155904-masina-mea-opel-vectra-white-ghost.html)

Greku`BWJ 21-11-11 12:09

Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost

Quote:

Originally Posted by 4tuni (Post 4729811)
..sant pe principiul daca este o lege sa fie pentru toti

Aceste ultime cuvinte rostite de tine...sunt rostite degeaba...:))

1. Vrei sa fi filmat impreuna cu colegii tai cand iesiti sau intrati in tura, ca aveti FOLIE 100% negre inclusiv pe PARBRIZ, triple colantate,jante mari,etc ?...... si cand prindeti pe unu cu o masina ca sta de fata o luati la puricat impreuna cu proprietarul sa ii gasiti nod in papura...sau daca nu,singura rezolvare e mita sau o masa la restaurant impreuna cu colegii tai ?

2. Daca chiar esti politist si scrii in PV asa cum ai scris acel post,e clar, esti "bine de tot".

Scuze de offtopic dar m-am aprins prea rau cand am citit postul lu colegu de la rutiera :))

Gabi 21-11-11 14:12

Dl. politist, tu faci d-astea ? :lol: Colegii tai, de la Craiova, sunt AŞI in parcari de genul asta ! :wink:

MihaiS 21-11-11 15:17

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4730164)
Dl. politist, tu faci d-astea ? :lol: Colegii tai, de la Craiova, sunt AŞI in parcari de genul asta ! :wink:

Gabi eu stiu deja ce-or sa spuna sefii lor.... ERAU IN MISIUNE!!!!
vento-ul pe care il conducea domnul agent care nu s-a prezentat avea frate niste slicuri pe fata.... si mai spun ca sunt obligatorii anvelopele de iarna.
SUNT dar pentru noi, muritorii de rand....

Kahn 21-11-11 15:52

Quote:

Originally Posted by 4tuni (Post 4729811)
.......daca esti corect si nu ai nimic de ascuns si cel mai important lucru daca esti o persoana cooperanta ai numai de castigat........

Ce ai de castigat in urma unui control amanuntit al masinii, mai ales, asa cum ai zis si tu, ai avea masina in regula???? O ora pierduta in frig, te mai murdaresti si pe maini ca sa-i dovedesti organului ca ai seriile si toate cele ok, un torpedo si un porbagaj ravasit???:rolleyes2

Ca fapt divers, am scapat cu 2 pachete de kent8 pentru jante, folii stopuri si toba cu niste pustani cu cate o linie pe umar. Asta s-a intamplat acum un an prin giulesti. Nu mi-a venit sa cred cat de foame va este.....

Scuze pt off

gbry_el_05-RSG 21-11-11 16:39

masina va fi in regula in toate privintele. oricum sunt constient ca amenzi tot o sa imi iau. se gaseste pt ce.:lol:

GJ 64 GAB 22-11-11 10:31

Mai terminati odata cu prostiile astea!

bobocu91 23-11-11 00:37

Gabi ce ai rezolvat la RAR cu omolagarile alea? Ti`ai recapatat certificatul?

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4730164)

Tin sa te contrazic, colegii aceia sunt din Bailesti si poza e facuta in aceiasi localitate...chiar sunt curios de unde o ai si eu nu am vazut`o. :lol:

gbry_el_05-RSG 23-11-11 16:24

da totul e gata. maine iau masina si apoi plec la slatina dupa certificat. sper sa fie totul ok cat mai curand. ca mi-e un dor nebun de ea.:oops:

Andutu TZH 23-11-11 18:22

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4735802)
da totul e gata. maine iau masina si apoi plec la slatina dupa certificat. sper sa fie totul ok cat mai curand. ca mi-e un dor nebun de ea.:oops:

Cred ca iti este dor si de consumul ei:))

minimal.madness 23-11-11 20:02

Adevaru e ca motoru de 1.6 8v consuma si mult ..:rolleyes2

gbry_el_05-RSG 23-11-11 22:42

adevarul e ca acum conduc un golf 3 1.8 gt. si imi ia cam 12% benzina in oras, fata de vectra 8-9% gaz e diferenta.

Dj_kyd 30-11-11 18:05

Tot vad masina cand ies din oras a iesit super...:D

gbry_el_05-RSG 01-12-11 20:53

2 Attachment(s)
a venit acasa...tre spalata si schimbate jantele. actele inca nu le-am luat. sper sa o rezolv cat mai repede...

dj_kid ms de aprecieri!

4tuni 01-12-11 20:58

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4753279)
a venit acasa...tre spalata si schimbate jantele. actele inca nu le-am luat. sper sa o rezolv cat mai repede...

dj_kid ms de aprecieri!

bine a venit akasa...sper sa rezolvi si cu actele

gbry_el_05-RSG 01-12-11 21:04

ms de urari. sper pe luni sa plec la slatina dupa certificat. apoi sa ma duc la politie si la financiar sa o declar si sa o trec pe numele meu. am in plan sa ii afc farurile negre...ca tot sta pe dreapta...e ocazia perfecta.

All times are GMT +2. The time now is 02:21.

- Copyright 2026 4Tuning