![]() |
Re:
Quote:
metoda mea preferata - ca de altfel si a lui Red Mustang (bunul meu prieten) e sa le abordez cu o chestie de genu' : \"buna...ma cheama x...pot spune ca arati superb ;)\", asta fiind zisa in prima zi...iar in a doua zi nici nu o mai bag in seama :D...ba chiar a doua zi daca e vreo amica de-a ei sau vreo tipa pe langa ea o complimentez pe aceea chiar daca nu arata bine... o sa observati ca tipa care pe voi va intereseaza devine putin iritata...si va spune ceva de genul : \"da' ce draga eu nu arat azi bine?\" ... la replica asta le zic : \"ah...da' si tu arati bine draga...da' gagica de langa tine mi-a furat ochiu' :)\" dupa vreo 2 zile iar o complimentez pe cea care ma intereseaza si tot asa pana cand o ia razna si ii cer numarul de telefon... parerea mea e: cand tipa caruia ii faci ochi dulci iti da nr de telefon...e pe jumate cucerita... bine...s-ar putea sa para stupid la unii...da' e o metoda care la mine da rezultate... |
dak ti-a dat nr de telefon e rezolvata treaba, cu siguranta :wink:
|
dar nu pare deloc o metoda idioata , e chiar o metoda buna ..
|
santos...am eu impresia sau tot asa vrajesti si tu fetele ? :D
|
eu sunt inca incepator .... :) mai fur de pe la voi ... :P
|
Re:
Quote:
|
nu e cazul ..
nu-mi permit sa fure altii cu bmw .. de 21 de ani .. aia-s chulo rau .. |
mie mi se pare cam complicata faza asta
o replica buna de agatat: azi dimineatza am vazut o floare si mi s-a parut ca e cel mai frumos lucru pe care l-am vazut....pana acum,ca te-am vazut pe tine |
din ce film mai e si asta ?
:lol: :P |
dintr-un serial
|
sud-american evident :twisted:
nu-i rau, dak ai tupeu sa te duci sa-i spui asta unei tipe, si daca nu-ti pasa ca s-ar putea sa faca misto de tine. ia sa vedem, dak da rezultate spune-ne ca ne faci curiosi |
Re:
Quote:
:) replica s-ar putea sa mearga...daca te tine;) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
aaaaaaasa , gata , mi-am amintit , nu mai stiam de unde
jur ca maine ma duc la cea mai frumoasa fata din clasa , care imi e buna prietena , si ii zic chestia asta , intre 4 ochi :) , doar de curiozitate, sa vad cum reactioneaza , va anuntz |
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning