![]() |
Re: E36 - 320i Coupe
Quote:
|
:)) facem abstractie ..
aveam un tic ciudat in perioada aia :)) faina masina cum a iesit..insa nu prea sunt impacat cu plafonul alb.. am vorbit cu dani si mi'a zis ca e altfel in realitate.. o sa o vad si o sa ma conving atunci :D |
Quote:
|
da, dupa cum am mai spus e facuta din suflet masina.respect
|
era prima pisica in oras care o invidiam....asta pana sa ii cunosc stapanul,un baiat de nota 10+....mai ti minte milule?:D:D hai nene sa ne dam odata..asa amical..si m`ai facut zdrentze:)):)))))...astea au fost primele cuvinte cu el...respect pt munca depusa milule....
|
Nu stiu cum se face ca asemanator numarului de la pisicutza VIS,asemenea si-a realizat fratiorul nostru Milu.Un VIS de mult asteptat:D
Tot Respectu Milu! Sa fii iubit! |
nu sunt fan e 36 , da e f draguta pisica , la cati mai multi km
|
este foarte shmechera....dar tot te facui azi la semafor:)))):D glumeam....multi km, fara incidente, multe cupe si diplome si medalii, multe aparitii in reviste, media, evenimente si nu in ultimu rand BMW syndikat !!
|
3 Attachment(s)
.................................................. .............................................320i
|
de ce nu mai are folie pe fata?
|
dak nu ai gasit cheia aia tubulara stiu eu de unde o poti cumpara de acolo am luat da de 9mm de la Kaufland la intrarea cu taxiurile sunt 2 magazine de scule
|
2 Attachment(s)
tring
|
necesita neaparat praguri de M , si o bara spate de m nu doar difuzorul , in rest f frumoasa.
|
Pragurile sunt umflate la acelasi nivel ca aripile. Nu cred ca e nevoie sa le schimbe, e genial de frumoasa si asa !
|
Ce ciudat arata ghetele ca nu sunt la nivel cu aripa, da vine imediat sezonu cald
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning