![]() |
re: bmw e36 brown is the new black
3 Attachment(s)
dupa cateva luni bune de stres.....primu show GLL TUNING SHOW SIBIU
atasez cateva poze cu masina enjoy;) |
ahhh , din toate partile e superba , bv ai facut ceva ff frumos !
|
dragi tovarasi hai sa va aud cum spuneti ca a iesit peste asteptari masina lui motz....un 10+ pentru pisi, pentru motz si pentru cei ce au lucrat pe ea.:twisted:
|
1 Attachment(s)
Deci a iesit...cum se zice...SUPERB:bat:...AWESOME:bat: Bv Motz i-ai lovit stii u :))
Si asta nu e tot...TO BE CONTINUED... :arrow: Attachment 1537685 |
da mot este foarte frumoasa cu atat cu cat nu este "iem"
putin bara aia fata pare mai patratoasa dar poate ca in realitate ii mai ok bafta si poate iei si niste cupe |
Quote:
|
12 Attachment(s)
|
maaammaaa cum arataaa:o, a meritat sa o ti-i atata timp in garaj ca sa iasa in felu asta...e BOMBA....felicitari tuturor care au muncit la "monstrul" asta...felicitari mai ales tie motzule pt rabdare, a meritat, cred ca acuma esti foarte mandru:D
|
Mandru e putin spus e cel mai mandru e in extaz :))
|
A iesit excelent!! E crimiala :shock::shock::shock::shock::shock:
Felicitari! O chestie nu-mi place , capota vine prea mult peste faruri si se vede ciudat la semnalizari. |
Deosebita si unica, felicitari
|
bravo motzule... sper ca nu ai venit fara vreo cupa de la sibiu... nu de alta, da stii ce am vb la hala vineri dupamasa:))
|
felicitarile mele pentru ce ai realizat, am 3 sugestii sper sa fie cu folos:praguri m e46, bandouri late, prelungire peste semnalizari
|
f frumos, am vazut si making of :p dar parca arata ciudat la capota ca nu se aliniaza cu semnalizarile
|
Prelungirea peste semnalizari o sa vina in curand,precum si o surpriza la bara fata!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning