![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
gata, nu o mai vinzi ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
toata articulatia pe masina este stas;),motorul este ceas,se aude bine de tot si are doar 5000 d km,a fost refacut de omu de la care am luato care era mecanic;) mentionez ca masina este adusa din Germania nu a fost facuta aici,ambreiaju este bun...tabla p ea este buna,nu are rugina;)...daca cer mult p ea avand in vedere ca este neinscrisa cauta o pisica la tabla la fel de buna si la motor,si articulatie si poate o sa gasesti desii nu cred;) este o masina care merita banii si cine cunoaste masina imi da dreptate si aprecieaza pretul ! |
Quote:
te bagi la drift sambata viitoare??? |
Quote:
|
nu vreau sa o cumpar, doar sa iti dau un sfat de om patit cu treaba cu numerele. am zis si eu ca tine, lasa ca o inscriu luna viitoare, lasa ca merge, fac eu rost de bani, si uite-asa suna la platforme, fa 10 drumuri la pipera, in voluntari la rar sa fac iar identificarea si tot asa. am dat dublu pe acte drumuri si timp pierdut. Si cu numere expirate, la fel nu e combinatie, am mers, m-a tras pe dreapta si am tremurat putin...
Lasa tuninguri si alte nebunii si strange bani de numere ca nu e de joaca. Chit ca o inscrii pe bulgari macar stii ceva.. |
Quote:
Normal ca ma bag daca fac rost de o janta cum am eu rezerva;) |
Quote:
am mers fara numere miercuri seara cand a trebuit sa aduc masina acasa dar am merus 4 statii de tramvai ;)...nu e panica nu merg cu ea...iar numere o sa mai scot cand voi avea bani sa ma duc cu ea la rar pentru indentificare,si la pipera sa scot numere de romania...sau la bulgari pentru bulgaria |
tu esti fotbalist,nu?:lol:
|
lasa frate ca te aranjez eu cu bulgarii ;) nu ai niciun stres ti-am zis si la tel...eu zic sa iti cauti alta echipa, ca la giurgiu nu e treaba...
vezi si tu ce faci cu dulciurile alea ca daca te pune pe cantar iei amenda mare =)) edit: vezi ca ma suna ala cu farurile azi disperat ca sa duce sa le ia =)) i-am zis sa stea cuminte :) |
Quote:
lasa ca e binisor la giurgiu :d ma descurc nu ca la chiajna unde aveam bani multi dar...usor cu mici sacrificii :D o aduc unde vreau eu :D |
asa mariane....nu ceda, Capu Sus, o sa vina si vremuri mai bune. Succes
|
Quote:
cand vii dai un telefon :-C |
Marian_nebunu: te sun fratica
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning