![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
26 Attachment(s)
azi,am indreptat jantele fata,le-am pus gume/echilibrat si le-am urcat pe masina.rezultatul e mult peste asteptarile mele.acum masina e joasa la blana(4 cm pana la pamant din bara fata si din traversa de la motor:twisted:)nici nu am putut sa prind telescoapele jos,ptr ca sunt prea lungi.nebunie.clar nu pot sa merg asa cu ea.asa de lasata va fi doar la show-uri,in rest voi merge cu o garda de 10-15 cm ca sa nu sparg bara si pragurile.
|
Bv bv...inca o data mult respect pt munca depusa.
|
cel mai smecher oltcit :X
maxim like :D low is not a crime ! |
va multumesc ptr urari.asta e unu dintre motivele ptr care il tin in viata ;) si nu il duc sa faca conserve si burlane din el
|
interesant ce faci tu ;)
iti dau o idee.. daca tot i-ai modificat forma de jos (pe laterale) ar fi o idee sa-i "indrepti" si usile... sa fie la linie cu pragurile... nu in forma de "(", mai degraba ceva gen "|" :rolleyes2 |
ar strica curbura specifica usii si mai mult...
|
Quote:
|
Crezi ca nu o sa frege in viraje? In poze sta pe loc dar in mers este altceva...sau va fii super rigida.
Arata bine pana acum spor la treaba in continuare! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=JY1YR...eature=related cred ca asa voi vopsi masina.imi place la nebunie contrastul dintre jante negre cu buza alba si masina alba cu geamuri ,stopuri si faruri fumuri 8) (ma gandeam la albul blanc glacier de pe logan ph2).stie cineva cat costa vopseaua asta de pe logan,si unde o pot gasi(la reprezentantele dacia cred ca,costa dublu)
|
Quote:
|
Quote:
sambata imi refac aripile spate...tine-ti aproape :D |
dre dar cu bieletele cum stai ... nu iti bat in semiaripa? mi se pare totusi mult prea lasata ..chiar si pentru show (vedem dupa ce o mai inalti cum vine)... oricum jantele alea fac totul ..dar daca le vopsesti asa cum le are golful ala ... cam pierzi din efect ..:)) si la cum se prezinta o sa iese excelent
|
O da , e criminal golfu ala , fara nici o ezitare as face-o la fel .(scz ca ma bag)
|
Quote:
Quote:
stiu si mie imi place Golf V -ul ala,si cred ca ar da bine si olteanul meu,in combinatia aia de culori(sau mai bine zis nonculori).mai nou ma uit la toate loganurile ph2 albe de prin oras si imi place din ce in ce mai mult nuanta de alb de pe ele(cele care sunt spalate,ca murdare sunt oribile) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning