![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
cate M5-uri sunt? am vazut parca 3, nu mai tin minte sigur, unul stiu 100% sigur ca a fost la verisorul meu la nunta dar mai mult de 3 nu sunt, nu cred. Iar la performante, nu ai ce sa compari M5-ul cu Quattroporte-ul. Si apropo, nu poti spune cuiva ca nu stie ce inseamna o masina faina, o masina frumoasa este o masina frumoasa numai pentru cine o considera frumoasa, pentru frumusete nu exista o regula, valerutzz, doar pentru ca tie ti-o place, nu inseamna ca e frumoasa, uite, de exemplu sunt oameni caruia le plac oltcit-urile si acuma va intreb pe voi, este frumoasa? Dar Jaguar E-Type Coupe?
|
sunt multe masini scmpe in oradea, da cele mai misto is galardo portocaliu, si mai nou am vazut prin oras un R8, ia-m facut poze o sa le pun in curand.
|
Quote:
|
Quote:
|
Asa am auzit shy eu de 3 M5`uri....mi`am intrebat si prietenii,shy ei cunosc 3 M5`uri adevarate in oras....am sa incerc sa le pozez
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Mai , voi faceti diferenta intre M5 si Seria 5 cu pachet M ? |
2 Attachment(s)
Mda`.....ink o masina scumpa adusa de vecinu` meu:))=))....masina este in nufaru`....pozata din casa de la terasa;)...am sa shy intreb cati caluti are sub capota:D
|
nice... ma gandeam ca e a ta :)
glumesc |
Quote:
Masina frumoasa ;) |
Quote:
apropo BH-XX-PST, lambourghyni murcielago roadster il stiati?;) |
rectific::lol:
lamborghini murcielago spider |
am vazut acu seara lamborghiniul ala galben .. ia dat in gura in decebal.... a rasunat tot decebalul :)
|
uitati r8-u din oradeahttps://www.youtube.com/watch?v=EjH-FTDmDcg
|
Quote:
Defapt, cu toate M-urile. Pe langa ca are 7 embleme doar in exterior, o recunosti dupa bari, jenti (dar acestea le pot avea si cele care au doar look-ul de M5), 4 tobe si sa nu uitam de acel mic "fender grill", nu mai are gaura pentru cheie la portbagaj(s-ar putea ca unele modele de BMW seria 5 sa nu aiba nici ele loc pt cheie la portbagaj, mai ales daca au keyless entry), oglinzile sunt diferite. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning