Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seatul meu minor ! (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/146887-seatul-meu-minor.html)

VladM 03-08-10 00:28

Re: Seatul meu minor !

Masina a mai primit:
-pleoape din folie deocamdata,sper cat de curand sa fac rost de niste pleoape de plastic
-s-a montat eleronul pe luneta
-semnalizari laterale clare
-i-am facut grila din fata neagra
-ultima si cea mai importanta,am spalat-o :)))

O sa ii fac maine poze si o sa le uploadez.

morpheusmaster 03-08-10 01:19

E destul de frumoasa si asa. Din mers chiar iti sare in ochi, de aproape te stropeste scarba :))

VladM 03-08-10 01:21

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3560390)
E destul de frumoasa si asa. Din mers chiar iti sare in ochi, de aproape te stropeste scarba :))

:)))) stropeste stropeste. Am stropit o gramada de oameni,cand dau cu spatele fug toti :))

morpheusmaster 03-08-10 01:28

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3560392)
:)))) stropeste stropeste. Am stropit o gramada de oameni,cand dau cu spatele fug toti :))

Sageata2 ce esti

valitataye 03-08-10 09:08

asteptam pozeleeee:lol:

JohnnyX 03-08-10 12:52

1 Attachment(s)
Frumoasa masinuta. Am si eu una de cateva zile si m`ar interesa un eleron, semnalizari clare si ornamentele din plastic de pe bara din fata. Daca mi`ai putea spune de unde sa fac rost ti`as fi recunoscator. Pun o poza cu ornamentele lipsa:

VladM 04-08-10 02:05

11 Attachment(s)
Cauta pe net la dezmembrari,o sa gasesti tot ce vrei. Asa arata acum.

D0ryN 04-08-10 08:47

1 Attachment(s)
Mai bine ai incerca sa umpli golul asta din bara fata pentru ca arata foarte urat cu grilele lipsa
Si jantele...s'au cam ingalbenit :rolleyes2

morpheusmaster 04-08-10 14:30

Ultima poza, aia cu piscina si cu tine...e de hi5 frate :)

P.S. De unde iau si eu un de ala cu NU SUNT BEAT...

VladM 06-08-10 12:35

3 Attachment(s)
I-am decupat si la bandou ala de la spoiler sa fie gaurit tot. I-am facut si unghiul de fuga.

D0ryN 06-08-10 17:58

De ce nu incerci sa reconditionezi numerele de inmatriculare, cam strica aspectul masinii :rolleyes2

VladM 07-08-10 01:15

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3568486)
De ce nu incerci sa reconditionezi numerele de inmatriculare, cam strica aspectul masinii :rolleyes2

Deja incepi sa ma seci,de ce nu faci aia,ca nu-mi place aia,ca nu stiu ce aia,lasa-ma in pace nu te mai uita daca nu-ti place. Astepti sa pun cate o poza sa mai gasesti ceva ? Nu sunt genul sa nu accept critici dar deja m-am enervat. Tu ai vreo masina a ta ? Sa bagi tu bani in ea ? Sa vezi cum e sa te chinui sa strangi bani sa-i mai faci cate ceva ? Lasa-ma in durerea mea.

morpheusmaster 07-08-10 02:16

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3569175)
Deja incepi sa ma seci,de ce nu faci aia,ca nu-mi place aia,ca nu stiu ce aia,lasa-ma in pace nu te mai uita daca nu-ti place. Astepti sa pun cate o poza sa mai gasesti ceva ? Nu sunt genul sa nu accept critici dar deja m-am enervat. Tu ai vreo masina a ta ? Sa bagi tu bani in ea ? Sa vezi cum e sa te chinui sa strangi bani sa-i mai faci cate ceva ? Lasa-ma in durerea mea.

Calm Vladutzu, calm. Nu rezolvi nimic daca sari asa pe baiat si nici nu'i induci lui starea. Cei care au stiu...sa nu uitam ca toti am fost pietoni, toti am dat usor din gura, toti neam nascut profesori...pana'n ziua cand am vazut contrariul.

D0ryN 07-08-10 08:44

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3569175)

Ok :lol::lol::lol:

quick_silver2 07-08-10 12:07

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3562602)
Cauta pe net la dezmembrari,o sa gasesti tot ce vrei. Asa arata acum.

Felicitari Vlade pentru ce ai reusit sa scoti din ea pana in momentul de fata, Bafta pe viitor cu ea, ca pe zi ce trece tot mai frumoasa se face;)

All times are GMT +2. The time now is 05:05.

- Copyright 2026 4Tuning