![]() |
Re: De unde vine nick-ul fiecaruia ?
69MNL este nr de la fosta pisik B 69 MNL adica MaNoLe...cat despre 69...asa a cazut la pol sa zicem... :)
|
tuner_cata_05....Asa mi-am facut prin 2003 o adresa de e-mail...si de atunci am ramas cu nick-ul acesta pe mai multe forumuri,mess,etc...;)
|
ceva simblu Paul ma cheama si Tony vine de la o melodie de la B.U.G Mafia-Alex si Tony ,si a iesit Paul_ToNy
|
pai la mine skin vine de fapt de la tag-ul(de la graffiti) meu si 23 sincer nu stiu.
|
nu stiu.. asa la vrajeala miam facut numele la user.dar totusi imi place :lol:
|
Salut! Tata mi-a pus porecla asta ( Billy )cand eram foarte foarte mic si pana si in ziua de azi aproape toate rudele asa imi zic. De la ce vine?? De la un personaj principal dintr-un film cu cawboy (sper ca asa se scrie).
|
movie TORQUE 18 MAI SI ID E shane_ford_18
|
asa imi zic prietenii
|
justevil (un nick mai vechi) :)
|
SB-07-NUI vine de la nr de inmatriculare a noi mei achizitii 8)
|
haybuna e porecla mea si vlad e numele meu si a IESIT !!! haybuna_vlad
|
nick-ul meu e unul mai vechi de cand eram la liceu, eu eram ala care dormea toata ziua pe banca la ore, bine ca acu la fac situatia e aceeasi :D, si numele propriu-zis l-am luat din NFS4 acolo era un boot Sleepy care ma enerva de fiecare data ca ma tot buseam cu el.Eh amintiri din copilarie :P, a si 85 e anu meu de nastere.
Numele meu e Lucian. |
de la ionut(numele meu) > nutzu . asa imi ziceau de mic si XXL de la ... nu stiam ce sa mai pun dupa , si am pus la sto ( pe vremea aia ma apucasem de sala si faceam caterinca cu preteni ca sunt greu .. pl mea :)) XXL :)
|
Danny ma numesc...si am pus Kid..ca asa`mi place...si baietii din VL ca imi fac cica freza ,,emo'' mi`au zis EMOKiD....dar uneori fac prea mult misto pe tema asta si nu`mi place:P
|
pur si simplu...numele de familie...majoritatea prietenilor asa imi spun;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning