![]() |
Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul
gasesti pe ebay husa de capota cu 60 e , neagra.
|
boss fara suparare , dar parerea mea este ca dadea mult mai frumos fara acel eleron ! nu zic ca nu e frumos , dar parca nu-si gaseste locul pe masina asta ! sper sa nu te superi ...e doar o parere! in rest n-am ce zice...masina e boomba ! multa bafta in continuare cu ceea ce ti-ai propus !
|
dany_let : are prelungire , husele de / ebay sunt pentru capote stock! asta-i cu badboy-ul care draQ ii stie cotele deci trebuie lucrata / masina cu sablon, sper sa se descurce Micky Tuning ca daca nu ii sparg nasul :)
Style : eleronul e un gand de mic,nu e masina de drift ce-i drept insa consider ca ii umple golul care consideram ca-l are curul,lateral,fata incendiar din spate nu`mi place insa nici noi nu suntem perfecti:) |
Mie unu imi place eleronu,cel mai important e sa iti placa tie ca pana la urma tu te dai cu ea nu noi!
Bafta |
Quote:
|
Si eu vroiam eleronul mai mic putin in lungime insa,in momentul in care l-am contactat pe cel care la desenat/proiectat si creat si i-am spus ca doresc sa il modific sa il mai scurtez nu mi-a spus decat atat " decat sa`mi tai tu munca si calculele trimite-mi eleronul inapoi pentru ca am client instant la el si suport eu transportu " ma facut sa ma razgandesc si nu am de ce sa imi para rau.
Sa nu fie doar de desing ci si eficient,sa isi faca treaba. |
Quote:
|
Man eu sunt de alta parere. Eleronul e de acolo se potriveste cu kitul.
Culoarea nu mai zic eeeee bomba. Ce nu ma incanta pe mine rotile si culoarea lor. Nu ar merge mai bine ceva cu buza? |
Aoleu,e nasol daca te-ai luat de jante:D
|
Mie unul īmi plac jantele astea , cele cu buză deja au devenit din ce īn ce mai dese , montate pe diferite maşini . Pānă la urmă or să devină plictisitoare :)
Părerea mea ! |
Quote:
bai sincer nu vreau sa supar pe nimeni. doar mi-am spus parearea. Si sunt din ce in ce mai dese jantele cu buza dar pe unele masini numai alea dau bine. |
mie imi place si eleronu` si culoarea masinii si jantele ...si mai ales culoarea jantelor.....deci masina asta are 10 puncte din 10....Bv Tony....
|
am stat aproape jumatate de zi sa citesc toate posturile de la topicul asta, iar acum m-am hotarat sa las si eu o impresie.
Multe si sincere felicitari pentru toata munca pe care ai depus-o ca sa o aduci la forma respectiva! Este una dintre cele mai frumoase calibre pe care le-am vazut vreodata! toate accidentarile pe care le-a avut de suferit nu si-au meritat rostul, oameni prosti si nerecunoscatori vor exista intotdeauna, insa te admir pentru fiecare moment in care te-ai zbatut pentru ea, dar mai ales pentru rabdarea de care ai dat dovada. Asta da iubire pentru masina ta! Este geniala, m-ai lasat fara cuvinte! Mii si mii de sincere felicitari! |
PSD-ule, te-am vazut la stiri, pe Antena3 parca, la accidentul lui Banica Jr. Din toata vorbaria alora de la tv eu nu am observat decat masina ta :))
|
3 Attachment(s)
Credca lumea admira mai mult masina ta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning