Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Masinile voastre desenate de noi (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html)

Ace Axel 30-09-06 11:23

Re: Masinile voastre desenate de noi

1 Attachment(s)
am mai facut si eu ceva :) pt nec74

AdY9005 30-09-06 14:04

2 Attachment(s)
care imi face si mie un 205 pls:-)

CarGoVroom 30-09-06 14:43

1 Attachment(s)
acum + roti

AK-ZER 30-09-06 15:32

e reushita mashina.. shi executarea desenului.. imi place... totushi cred k ar fi ceva de comentat..
1. "unghiul" dintre linia farurilor shi linia formei ieshite in afara d p capota motorului.. nu crek e chiar corect.. nu ar tb sa se observe o difernta asha k in cazul desenului tau.. (nu pot sa-i zic mare k nu e..)
2.faci niste jenti faine.. shi catodeata chiar model complicate... respect pt asta.. dar dk tot pierzi atata timp cu ele de ce nu faci shi marginea ..in desanul asta parca cauciucul vine peste (nu numai p janta) + k mai este problema la "buza" : in spate parca vine ridicata inspre inauntru... in fazta nu e la fel.. shi e gresita buza.. "cercul" interior nu e chiar cerc (cum e cel exterior) ar fi probabil numai dk buza ar fi paralela cu "pamantul"..
3.roata spate.. boala ta.. sincer nush cum iti iasa asa diferit de cea d p fata.. poate pt k obisnuiesti sa faci rotile din fatza in unghi.. shi atunci nu mai ai termen de comparatie fata-spate.. sa para la fel.. (crek te-ar ajuta dk ai face ceva desene cu rotile fatza in pozitia inainte.. pt a avea un model pt cele d p spate.. )
4. oglinzile laterale is subdimenzionate.. (asha le fac shi eu :) )
5. geamurile, parbrizele.. le faci prea simple fazta de restul mashini.. mai exista shi montantzi centrali (bimerul asta are de exemplu..) plus unele detalii :garnituri, rame, etc.
PS: nu am facut comentarile astea pt k ma cred "superior" sau ceva... imi cunosc bine nivelul.. shi imi dau seama k de ex desene mele nu au finetea constructiei p care o au desene tale.. shi nici nu is asha bune k perspectiva....numai bine.. shi poate odata.. mai incolo.. :) o sa facem un battle intre noi sau mai bine zis desenele noastre.. peace..

AK-ZER 30-09-06 15:39

ultimul meu post era adresat lui AceAxel.. numa k de atunci mi-o picat netu.. shi nu am vzt k o mai aparut alt desen.. :)

CarGoVroom 30-09-06 16:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 570483)
care imi face si mie un 205 pls:-)

salut. ce zici? merge?

Ace Axel 30-09-06 17:37

2 Attachment(s)
ms de comentariu .... sunt unele lucruri care, c e drept, imi scapa... pentru k de aproape, la nivel la kre desenez ... nu se observa; si sunt alte lucruri , cum ar fi detaliile pt geamuri, care nu vreau sa le fac. cum ai zis tu: garnituri, rame... ar fi nijte linii foarte apropriate intre ele... si in loc sa ii dea detaliu .. ar arata k o mazgalitura... iar sa imi bat capu sa fac si interioru ... trebuie ceva timp ...

bmwu .... 4 ore.... yaris... 2 zile

M Y U 30-09-06 19:24

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 570216)
cu sau fara tuning - adik in stareaa in care e - sau cu ceva de la mine ???

Fara tuning daca se poate,sa fie cat mai aproape de foto.ms.

AdY9005 30-09-06 20:16

Quote:

Originally Posted by CarGoVroom (Post 570554)
salut. ce zici? merge?

10x ;) , da vreu tunat :rolleyes2

nec74 01-10-06 13:11

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 570322)
am mai facut si eu ceva :) pt nec74

MULTUMESC. Foarte tare

pheerya 07-10-06 14:02

Vreau si yo o provocare va rog!!!!:D multumesc anticipat

gl o5 uya_busted 08-10-06 08:54

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 578184)
Vreau si yo o provocare va rog!!!!:D multumesc anticipat

un dodge caliber daca te simti in stare:twisted: poza cauta si tu pe net ca nu is pe calculatorul meu si nu am de unde sa iti dau poza

pheerya 08-10-06 14:19

Quote:

Originally Posted by gl o5 uya_busted (Post 578840)
un dodge caliber daca te simti in stare:twisted: poza cauta si tu pe net ca nu is pe calculatorul meu si nu am de unde sa iti dau poza

o sa o caut...dar preferam sa mi postezi tu poza...:D

SUPAPA_Jr 08-10-06 14:32

3 Attachment(s)
Ce ziceti de un 1100???imi poate face cineva??

Alkatraz 08-10-06 15:29

1 Attachment(s)
Din respect pentru ad1 nu am postat pe thread-ul lui ...
Dar pentru ca obrazNICK a cerut sa i se realizeze masina, am realizat-o eu ...Imi pare rau ca nu e terminata ....

All times are GMT +2. The time now is 03:12.

- Copyright 2026 4Tuning