Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

Spark 04-05-06 14:00

Re: Satu Mare ?

pai .. din 2 milioane si ceva de oamnei ... sigur o sa se caseasca mai multi care sa fie pasionati de asa ceva ... ma refer de tuning .. curse si din astea ...
satu mare e un oras mai mic ... si poate ei nu vad ca merita merita si el atentie ... sau importanta ..

Snoopy 04-05-06 14:00

Pai scuze..dar ca este deocamdata.Lasa ca incetu cu incetu vor prinde miscare si alte orase...da Doamne sa fim si noi Sm printre ele :)

Criwar 04-05-06 14:03

si maicata se plimba cu polo-ul? :)...ce bashtana e ea :D...
in legatura cu useru...io nu mi-l sterg...dar o sa mai fac scandal sa fim si noi auziti...k incepem sa crestem...vedem ce putem face...

Spark 04-05-06 14:07

dak tot conduce o masina super ... stie da` slaifuri cu ea .. sau face ceva scheme ? :) :) :)

Criwar 04-05-06 14:32

baieti...am o veste f buna...se pare k de maine vom fi la comunitati locale...abia astept...tre sa bagam material de acuma si sa mai strangem lume...tre sarbatorit maine...cu ce udam? :)

Criwar 04-05-06 14:40

adunare adunare...dar din cate vad eu numai noi 2 postam la greu...si astia fara masini :)...restu toti is pe la servici si intra numai seara pe forum...dar avem telefoane...si cred k ne putem strange maine...makr 10 masini...si facem iarasi show...

Snoopy 04-05-06 14:45

Da o veste buna. Fain istoric Juana :).Grea boala asta.. :).

Spark 04-05-06 14:55

super mishto ... am ajuns insfarsit la comunitati locale ... ;) .. sau ajungem in foarte putin timp ...

Criwar 04-05-06 14:55

asa te vrem :D...

Criwar 04-05-06 15:03

si eu stau mult pe net...toata ziua is pe net...:D...oricum nu conteaza...eu is de acord sa fie juana_man...

Snoopy 04-05-06 15:04

Si eu il propun ..are tot dreptu ,el o venit cu idea de a infinta un club.

Spark 04-05-06 15:13

oky ... acuma esti sau o s fi si moderator pe aici ...
si dak tot ai club ... No Limit`s Racing team ... de ce nu il inregistrezi ei pe ala pe forum ...
cum e NSL (No Speed Limit), WSR(west side racers) and so on ....

Criwar 04-05-06 15:39

stati mai nu va si visati sus...asa mi s-a spus k pe maine poate o sa avem comunitate...trebe sa se vorbeasca cu moderatorii...si sa accepte...dar cred k o sa ne faca pt k deja suntem destui...si clubul nu tare are membrii deci mai e pana acolo...

Spark 04-05-06 15:51

eu zic ca un clum nu trebuie sa aiba nusht cat de multi membrii ...
dak sunt catziva acum e bine ... pe parcurs .. o sa mai apara si altzii ... nu ?

Gabi 04-05-06 16:17

Satmarenilor, aveti sectiune :wink:

All times are GMT +2. The time now is 06:07.

- Copyright 2026 4Tuning