![]() |
Re: E39 - black bmw
Sau imola red ... da grav pe e39....
|
am luat in calcul si varianta asta... dar eu am decat vopsit exterior si o sa se cunoasca pe la praguri , portbagaj , capota etc....
|
Nu te lua dupa astia de pe aici,astia traiesc viata pe 4tuning,vorbesc si ei ce aud. Eu am service auto,80% din taxiurile din Roman vin la mine la service,95% din ele sunt colantate,nu iti vine sa crezi cum arata masina pe sub colantul ala,zici ca e noua ;) Pe aici e in jur de 7-8 mil. de colantat,si-a colantat cineva un X6 cu 10 milioane.
|
frumoase achizitii cristi!sa le montezi sanatos!hai ca in primavara trebuie sa vina inca o generatie de masini frumoase!!:workout:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
on: pana la urma fa cum crezi crysty, eu ti-am dat doar un sfat |
crysty.bobok ai uitat asa de repede nr B-79-UFD ??? dezamagireeee iti dau un indiciu (stadion) :evil:
|
Quote:
Da e misto cu colant ca la taxi ... cand deschizi usa se vede minunat plagul ......:shock: Defapt el e ala care traieste pe 4tuning :shock:viseza cu ochii deschisi ! On topic: fa masina cum iti place tie ! Parerile sunt impartite !! Daca vrei caut si iti dau un link sa vezi metode de protejare a vopselei ca sa ramana ca noua mult timp ! |
Salut, am vazut ca se vorbeste despre colant.Cand am vopsit masina alba si eu am luat in considerare colantul.Am apucat sa colantez bara fata dupa care am vopsit masina.Colantul nu are nici o legatura cu vopsirea, cat dai, atata face
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Vezi topicul asta http://www.bmwclub.ro/forums/index.p...pic=90749&st=0
si citeste sfaturile de la postul 102 http://www.bmwclub.ro/forums/index.p...=100&start=100 Omul e profesionist ! |
Stiu de cine zici sax ! Am auzit ca lucreaza bine de la intalnirile bmw club brasov ... cu siguranta o sa apelez la el dupa ce vopsesc masina .. mai ales ca stau in brasov !
|
Eu nu am vrut sa atac pe nimeni,imi cer scuze daca am zis-o cam aiurea sau a sunat ciudat. Da,intr-adevar,imi traiesc viata pe 4tuning,vorbele astea vin gura unor oameni care ma cunosc si stiu ce fac eu. Tatal meu detine un service auto de vreo 8 ani,nu eu.
|
Quote:
|
fane fane :P
intr-un timp il vedeam pe un om in mai in varsta cu masina ta prin titu?probabil era tatal tau.... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning