![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
Quote:
|
parca am mai postat aici nu mai stiu... dar am mers si eu cu cielo al meu din 95 koreean cu 175 maxim... pe dn1 de la campina la ploiesti... mai mult nu i-am mai dat ca ma apropiam de metro si ratam intrarea in oras ca alte dati :D deci de la banesti pana la metro ploiesti care stiu portiunea aia de drum am tinut-o numai intre 140 si 175 mai putin la calea ferata un am franat... deci sunt ceva km ca distanta... dar nu-mi place directia...ori are un joc ori nu se decupleaza sau nu se intareste, pt. ca la fiecare denivelare mica de tot se misca volanul. Si de furat nu fura mai mult de 10km deoarece am testat, mergeam in spatele unui prieten cu un serie 3 la 160km si l-am sunat sa-l intreb cat are, si mi-a spus 160 si atat imi indica si mie bordul.
|
Quote:
|
Man, shiftlight e un turometru cu memorie. Il setezi la turatia unde stii ca ti se termina cuplul maxim si nu mai "trage" masina si stii cand sa schimbi viteza. Eu nu am zis ca nu e bun, doar ca, in conditiile in care iti cunosti masina, eu il consider aproape inutil...e doar parerea mea, fiecare poate sa-si expuna parerea personala. Nu particip la curse, nu schimb vitezele regulat in 6000 ture....dar cateva "forje" am dat si eu, si nu am simtit nevoia unui shiftlight. i-am dat tare si cand am simtit ca nu mai trage am schimbat...diferenta intre a vedea shiftlight-ul aprins si pur si simplu sa simti masina nu cred sa fie mai mare de cateva sutimi de secunda, insesizabil.
Scuze de offtopic. |
1.5 8v - 190km/h...
|
shiftlight se poate seta si la 2000RPM asa k nu mai insistati daca nu stiti ce e ala. geo si NWM au mai explicat mai in urma o pagina. yo am sohc 75cp fara turometru si nu am nevoie ca am URECHE MUZICALA :) m-am obisnuit sa schimb sus si cu muzica tare :)
|
plus de asta tre sa stii cat duce masina si dupa KM
I 50-55km/h II 100-105 km/h depinde la cat i-o dai pe a II-a deci in bucuresti nu ai ce face cu 4viteze :) |
Lasa ca peste cateva zile te vad eu cum ii dai a 5-a la 100 km/h la tico. :lol:
|
Quote:
|
Fratilor vam loat pe toti hi hi.... am mers cu Cielo la vale cu 190km/h si eram gol nu aveam pe nimeni in masina..........dar al dracu de instabil mai este cred ca daca loam putin de volan sau franam brusc zburam!!!Eu acum am un Opel Corsa 1.2 si 80 de cai si merge mult mai bine adica trage mai bine dar nu ajunde decat la 191km/h si el chinuit la fel.....
|
Quote:
bai nene, daca voi va credeti in "Top Gun" aveti grija sa nu decolati in curand :lol: revenind la realitate: ideea in Bucuresti nu ai ce face cu 4 viteze e deplasata, ca sa nu mai zic ca nu vad legatura intre 1 - 50 km/h, 2 - 100 km/h. Sa stii ca eu merg f des cu toate treptele de viteza cu care e prevazut Cielo al meu (si nu, nu are doar 2). Chiar asa, tie cat iti consuma, cat o Tatra? :lol: In afara de atunci cand ii dai o forja rea de tot, cand te duci tu cu a 1a la 50 si a 2a la 100? Plus ca nu cred ca-ti mai trage tie masina dupa 40 cu a 1a si 80-90 cu a 2a....parerea mea. Exagerati de n-aveti treaba! |
Fratilor vreti sa stiti ceva???
Uite de EX la Opelul meu 1.2 si 80 de cai....daca o tin intre 2000 si 3000 de ture imi consuma 7.7 in oras cu aer cu tot si daca o urc putin peste 3000 deja sare la 9 si cat merg eu adica zilnic 200km in oras se merita si sa stii ca le folosesc pe toate chiar si pe a 5-a cand am spatiu sai dau 100 si chiar mai mult ca de acum avem voie cu detectoare de radar.......asa ca stati lin!!!! Dageaba ii dai 50 cu I si 100 cu a II-a ca nu rezolvi nimic uzezi motorul si consumi de rupi ca doar mananca mult Cielo ca am avut si in oras sub 10-14 nu ma lasa si mergeam la fel ca si cu asta!!!Bafta!!!! |
Quote:
|
a2a --- 95km/h cu un Cielo SOHC e poveste ... uitati-va mai bine si la turometru si la vitezometru ;) masina era de muuuult in limitare
|
Turometru n-are. Si a intrat in limitare putin dupa 95.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning