![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
pai ce sa ii faci...cand s-a dat data trecuta cu mine si avea fulda se vaita ca il bat ca nu are plecare...
acum o arde in slikuri pe 15, jante tabla....eu cu fulda pe 16...deh.. |
vezi ca diseara avem treaba.....mi-am pus odorizant now....vundeeeer baum:twisted:
|
Quote:
diseara ii pun acetona d-aia de oja in loc de benzina....:lol: |
ba esti nebun....nu ma face sa trishez...ca arunc si io doua borduri de la videanu in portbagaj ca bobi....pardon...pe capota...ca la mine trage fatza:lol::lol:....apropo....daca-l chemam si pe adi viteza....ar trebui sa-l chemam de pe acum....ca pana ajunge ala se face noapte:lol:.....poate mai descopera vreo ruta noua....pe la brasov eventual:lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S sunt pe 14 :P |
ba ... sfi`u mai greu il bat ;) stai linistit ca in cel mult 2 saptamani .. iti poti pune slickuri si la motor.. ca tot in spate vei fi :lol: in seara asta lipsesc... am facut`o de merge ca o opinca :x mor de nervi ... dar aia e :cry:
sunt bx`u turbat :lol: am postat de pe alt id |
Quote:
vs e30 2,6.......2-0 vs e30 2,7..1-1 vs passat vr6..2-0 felicitari ursului din campina care a rupt norma in seara asta...masina chiar trage bine... |
Quote:
:peace:Ms Jaka, tot aici e mai frumos,lumea nu se oftica "rau" :)) asfaltu` e marfa,grataru` tine destul.Ne vedem la urmatoarea iesheala :D cu respect! |
Quote:
De vazut ne vom vedea peste 2 sapt...joi plec la Hungaroring unde in wk am doua curse... Pana atunci distractie maxima va urez:D |
Quote:
sakale esti ursar 100% vb numai de ursi. dar era si un kadett de 150cp de a imprastiat bmw de 2.7 2.8 czt voon si cu tine...ai refuzat cu ursul 2.5 24v 1-2 data viitopare poate mai aduc o honda vti si un clio rs casa fioe mai mult divertisment mai vin si baietii de la bucuresti......sa fie forta |
Dc nu as fi zis inainte ca sunt probleme la masina mai ziceam...si pana la imprastiat mai e cale lunga, dar pe 400 ai fost in fata si asta conteaza.
Am rezolvat problemele ce le aveam si te astept. Bafta!! |
Quote:
totusi un URS ti-a spulberat visele...;) |
Quote:
tare faza , invins prin abandon! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning