![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
crede-ma .... ca stiu foarte bine sentimentu` ...
si acuma ca in intr-o relatzie de ceva vreme ... dupa cum ti-am zis .. la asta parc ii lipseste acea sclipire .. nsuh` ... si dak ar fi ... m-am impaca cu exa intr-o secunda ... desi .. cred ca intre timp ne-am schimbat mandoi intr-un fel sau altul ... probabil prea repede asta nu o sa iti treaca ... mie imi tine asta de 6-9 luni de zile ... da` nah` .. am invatat sa traiesc cu asta ... si intre timp imi mai ocup timpu` cu alte chestii .. ;) |
WOW la mine dureaza de...azi.Dar chestia stii k e mai veche de vreo 3 sapt de cand ma ducea cu zaharelu. Am stat si eu si leguma tot vreo 6luni pt una dar...am cunoscut-o pe ex si cu timpul am uitat-o.Bine k in primele 4 luni knd eram cu ex inca mai vroiam sa ma impac cu ex ex, dar dupa ai mi-a trecut. Acum astept sa treaca timpul si sa agatz cat mai rpd,nu una mai multe.
|
spor la treaba atunci ... ;)
|
10x man. Am ajuns la concluzia k in viata tre sa te mai si distrezi nu numai" te iubesc", " mor fara tine", and shit like that.
|
pai .. mda .. asta am zis si eu ...
doar ca cu teorisa stau bine .... practica ma cam omoara ... :( |
1. practica ne omoara mai pe toti ;)
2. dexter ... acum chiar nu mai vad rostul in a incerca sa mai vorbesti cu ea ! nici macar buna/pa ... incearca sa o faci geloasa ca dupa aia sa ti se rupa nitel de ea ... asta e parerea mea ;) |
SA traesti man! S-a notat in carnetel!
|
mustangule, ai devenit foarte sigur p tine...
imi place cum gandesti ;) he heee...si ai doar 10 luni pe forum..;) |
in viata totul se invata ! nu poti sa fii mare pana nu esti mic !!!
|
Quote:
si exact asa trebuie sa fie orice om - sigur pe el ;) |
Revin si eu la subiectul asta desii nu am mai scris de ceva tipm in el; cred ca nu este un etalon, daca pot spune asa, despre cum sa uiti o persoana iubita, totul depinde de la om la om,.
|
si la concret voiai sa spui ca.... ????
|
Ca nu exista o anumita cale care trebuie urmata pentru a uita pe cineva. Fiecare om poate uita o persoana la care a tinut in feluri diferite, daca unii prefera sa stea si sa sufere in "coltisorul lor" altii fac tot posibilul sa isi gaseasca alte ocupatii.
|
Mie imi iese dak nu o vad, dak nu o aud, dak nu imi zice cineva ceva despre ea....ca si cum ar fi moarta si gata.Nici macar numele sa nu-l mai pronunt, si gata! K doar ochii care nu se vad se uita, nu-i asa?
|
Quote:
da' daca stai sa te gandesti la ea ... nu o sa treci niciodata peste ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning