![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A 2000 edition C20LET
La multi ani UZI , asta este cireasa de pe tort , sa-l stapanesti sanatos , esti grav!
|
ms...si pana la urma gasesc discuri de 288 ptr 4 prezoane
|
|
Quote:
@sebastyan2001 : da-mi si mie un pm te rog si zi-mi dc nu e buna garnitura de bertone... multi au folosit-o si nu au avut probleme. sau si aici, ca e bine de stiut. multumesc |
si sa inteleg ca este la bucata...discurile...sau cum..ca nu inteleg
|
este pret pentru 2 bucati(set).;)
|
ms skma...cumpar 1 piston c20let...vand chiuloasa costcast...comprimata..ideala ptr c20xe..pret 150e...0767383013
|
cum ma sa nu gasesti un piston ? Nu poate sa il ajute nimeni de unde poate cumpara un piston cu niste detalii e si el la inceput :arrow:
|
vindea cineva pe forum 4 pistoane de c 20 let...forum bazar opel...nu mai stiu unde e exact anuntul....
|
nu-mi mai trebui pistoane...miam luat azi 4 pistoane dupa z 20 let...maine ma pun pe treaba...cele 3...pistoane de c20let, sunt la vanzare...6mil
|
Nu ai facut o miscare tocmai inspirata cu cele de Z20LET ...
C20LET - forjate Z20LET - turnate acum depinde si la ce putere vrei sa ajungi.pana la 300 cp e ok.:twisted: Bafta cu proiectu la primavara sa iasa voucherele albastre pe strazi aici incluzand masina mea si cea a lui Mitzu.:twisted: |
Quote:
|
motorul va fi stok...nu vreau peste..sau cumparat segmenti,cuzineti,biela si palier,semeringuri,garnituri...luni inchid blocu motor...si tot luni fac comanda la distributie si ambreaj...sa vandut chiuloasa costcast...deci caut chiuloasa sa nu fie comprimata...da skma..la vara ne vedem pe strazi....ce garnitura de chiuloasa sa pun,stok sau de bertone
|
stoc de clingherit.;)
|
ok.ms frumos.si bafta....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning