![]() |
Re: bord cu lumina albastra, alba etc
3 Attachment(s)
Ca sa fie extinderea completa, am adaugat un nou soricel, dar de data asta cu verde...in sfarsit se asorteaza si el cu ledurile standard ale tastaturii :))
|
la mine nu e nevoie sa vi la cta ca eu sunt in buc student daca imi zici zona exact unde e garajul o sa iti fac o vizita sper sapt viitoare
|
sal, pentru scirocco cat ma costa leduri albastre? in afara de martorii de la bord...
|
Quote:
|
max 130 roni
datele noastre de contact: dani 0723 264 207 sorin 0723 823 679 www.************/Tuning.php |
salut am un audi 80 coupe merge sa facem ceva ? o sa revin cu un tel ok? salut
|
pai astept sa vad bordul. nu am facut decit 2 audi 100 pina acum.
|
cat costa pentru un E30, pune o poza daca ai sa vad cum arata!
|
dSign vine in CONSTANTA azi si va ramane acolo cateva zile pentru a va lucra la masini! Profitati de ocazie si cautati-l la numarul 0723 264 207
|
ma nene, ati zis sa vin in C-ta, am venit. M-am anuntat cu o saptamina inainte, de cind a fost Sorin... Am venit special pt voi, caci daca vroiam sa vin la mare, nu veneam pe vremea asta...
0723 264 207 sunati-ma urgent, ca miine (vineri) plec |
lasa ca nu ai stat dejeaba :) ...
|
Quote:
|
Quote:
|
dan raspunde la telefon, ca vreau si eu ceasurile alea.
|
3 Attachment(s)
... Tin sa ii multumesc din nou lui "dsign" pentru ajutorul dat la Urs-ul meu care acum are leduri rosii ...
:) Cred ca am o "obsesie" sa il pun sa lucreze numai la ore matinale ( la Astra pe la ora 4:30 a terminat , la Urs pe la 6:30 ) ... RESPECT ! P.S. : Tibi nu sta pe net , deci prin aceasta ocazie tin sa iti multumesc eu in numele lui ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning