![]() |
Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009
ha ha ha:))))) buna asta cu presedintele cu cont:))
|
macar v-ati luptat sa faceti ceva.sunt convins ca 99% din cei inscrisi desi poate au avut ultimele nopti nedormite nu o sa va invinovateasca pe voi.poate mai tarziu va iesi cum trebuie.
|
Dragos, macar Doamna ministru a TURISMULUI si tot ar fii bine... vorba aia e tot a casei.....!!!:rolleyes2
Cat despre presedinte fii mai mult decat convins ca are multe conturi dar prin ELVETIA ca cica nu poti sa iei "BAN" pe ele, esti ca si admin cica!!!:rolleyes2 Cat despre legala ....poate poate....eu inca sper!!!;) |
Quote:
|
Quote:
|
deci sa anulat cursa.....marfa.....
|
intr-adevar,foarte nasol
speram la o plecare frumoasa din Craiova si la un week-end pe cinste la Valcea pentru organizatori : traiv-ar inceputul de ulcer si cele cateva sute de fire de par alb rezultate din stresul cu organizarea,ho ca nu e sfarsit de lume dupa ce-ati povestit aici ati facut tot posibilul sa se tina treaba si daca nu e sambata,o sa fie in alta zi si tot o faceti ati vazut ca lumea v-a inteles si nu v-a dat nimeni in cap (oricum ar fi fost stupid s-o faca) la inceput e greu,pana se face prima data,ca dupa aia sa vezi ce curg injuraturile si reprosurile din toate partile ca aia nu a fost bine,aia nu le-a placut,etc multa bafta pe viitor si ....poate poate se intampla minunea |
cum stiti raspunsu final, scrieti, pt ca sa se stie....poate cineva isi face alt program...
|
Eu tot o tin pe'a mea cu HAI LA VALCEA :D Ajungem pe la 12 acolo,bagam un gratar cu mici,si seara pe la 02.00 bagam alt Gratar cu Mici si Mari :D
|
cu distanta pana la valcea ma duc la mare fac si o baie, soare, si fete frumoase pe plaja... as veni pt cursa... dar inca sper intr-o minune sa se dea aprobarea care trebuie...
|
da am aflat raspunsul final, nu se va mai tine. Au fost de acord cu reprogramarea peste 2 saptamani in conditiile in care indeplinim ce au cerut ei, adica imposibilul. Nu stiu ce sa zic, nu a fost vina noastra si imi cer eu scuze pt cele intamplate, dar uite cum totul mergea bine si intr`o zi se schmba situatia radical.
Cine vrea sa vina la Valcea noi ii asteptam. Mai vin niste baieti din Craiova, facem un gratar ca iarba verde e destula si tot asa. In fine, imi pare rau ...data viitoare cand o sa incercam o sa facem cumva ca toate astea sa vina de la Bucuresti, sa nu mai aibe ei ce sa zica. Desi e mai greu asa da nu ne lasam. |
eu o sa vin in week-end-ul asta la Valcea (sau pe langa) regardless
P.S. la mare e naspa,traiasca muntele |
Nu pot sa cred...............:sad::sad::sad: Si cat imi doream sa mai fac un asemenea blog http://midnightracersvalcea.blogspot.com/ pt baieti :sad::sad::sad:................................... ....
|
aiurea....foarte aiurea...si peste 2 saptamani nici jumate nu vor mai veni pt ca nu mai au incredere...ca nu vin degeaba...oricum felicitari pt munca si agitatie
|
Pacat, ma asteptam la o sambata frumoasa, mai ales la ce masini s-au inscris.....Asta este, traim in Romania.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:00. |
- Copyright 2026 4Tuning