![]() |
Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova
Quote:
si apropo , nu face nimeni diferente intre useri , nu ne intereseaza cine ce masina conduce , conteaza persoana mai mult ..... ;) |
Quote:
|
deci pentru faptul ca era sa fi luat pe capota ( la figurat presupun :-s ) ar trebui sa injuri alt user , eu nu am ajuns la billa ...
dupa cum am mai spus , personal , pt mine conteaza mai mult soferul decat masina ... poate altii apreciaza mai mult fierul ............. |
Bai Cata, intelege ca nu se poate sa stea toti la un loc :lol:
PS: pentru a nu stiu cata oara, cu placere (pentru stickere :-P) ! |
eu unul m`am simtit ok de fiecare data , singurul lucru mai nasol e ca de fiecare data mai scade numarul celor prezenti ....
|
eu am fost la munte duminica, as fi venit..
|
Cataa, eu unul am avut nişte treabă, mai toată săptămāna, am plecat ieri de la 12:30 de acasă şi am ajuns la 6:10 azidimineaţă...
Nu ştiu ce s-a īntāmplat la Billa, dar eu unul nu pot să vă adun pe toţi la o laltă, pur şi simplu, nu am nici maşina şi cunosc decāt īn numar maxim 10 de pe forumul acesta..Gabi, Savage, Laure ,Donbaxter, giny, electric_style şi īncă cāţiva. De venit la īntalniri, am venit mereu cānd am putut, chiar dacă nu am permis, am acelaşi sentiment ca şi voi, pentru maşinii. Crede-mă că nu īmi este ruşine să vă adun pe toţi la un loc, am ţipat prin centru de m-au luat durerile de cap, 3 zile la rānd..pentru festival..de ce mi-ar fi ruşine să vă adun şi să stăm toţi să vorbim ? Dacă rămāne īntālnirea īn parcarea de la peco, de pe strada de duce pe caracal, o să mă ocup eu de aceste "grupuri"...daca nu rămāne acolo, trebuie să văd cine m-ar aduce şi pe mine, plm.. Aici nu e chestia că tre să vă strāngă cineva ci voi trebuie să vă strāngeţi singuri... Vedem.. |
Quote:
|
Gabi, scuză-mă, dar m-a sunat şefa azidimineaţă, şi mi-a zis că s-a ivit altă promoţie...care cade vineri, sāmbătă şi duminică..
nu pot să vin nici la īntālnirea asta..! plm |
eu sunt prezent de data asta...
|
si eu
|
Quote:
PS: si eu sunt prezent :-P |
poate de data asta o sa pot sa vin si eu. duminica trecuta am fost la bucuresti.
sa ziceti si voi ceva sigur cu o zi doua inainte( locatie ora etc etc ) |
Quote:
Dar, sāmbătă s-ar putea să vin la Bucovăţ...că vrea şi tata să vină... Duminică mă poate lua şi pe mine cineva ? Savage...Gabi ? :D |
N-ai ce cauta sambata la Bucovat. Poate vrei sa vii in parcarea de la stadion. Cat despre duminica... mergi cu mine :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning