Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/128931-intalnirile-comunitatii-4tuningro-craiova-duminica-ora-17-00-aeroport.html)

Cataaa_ 06-07-09 22:05

Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova

Quote:

Originally Posted by donbaxter (Post 2466707)
exceptand faptu ca ai trecut pe langa mine de am crezut ca ma iei pe capota :) ...

adica???????? si n`a fost billa , eu nu am ajuns la timp la billa ;) eu am fost la kaufland in craiovita ... exista o mica posibilitate sa ma confunzi

si apropo , nu face nimeni diferente intre useri , nu ne intereseaza cine ce masina conduce , conteaza persoana mai mult ..... ;)

donbaxter 06-07-09 22:07

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2466773)
adica???????? si n`a fost billa , eu nu am ajuns la timp la billa ;) eu am fost la kaufland in craiovita ... exista o mica posibilitate sa ma confunzi

si apropo , nu face nimeni diferente intre useri , nu ne intereseaza cine ce masina conduce , conteaza persoana mai mult ..... ;)

intradevar...posibil sa fii unul din cei ce nu a uitat de unde a plecat..sau care stie ca nu toti au acelasi buzunar chiar daca pasiunea e aceeasi...oricum..eu am plecat ieri de la billa pe la 21:30 ( ma grabeam )

Cataaa_ 06-07-09 22:11

deci pentru faptul ca era sa fi luat pe capota ( la figurat presupun :-s ) ar trebui sa injuri alt user , eu nu am ajuns la billa ...

dupa cum am mai spus , personal , pt mine conteaza mai mult soferul decat masina ... poate altii apreciaza mai mult fierul .............

Gabi 06-07-09 22:45

Bai Cata, intelege ca nu se poate sa stea toti la un loc :lol:

PS: pentru a nu stiu cata oara, cu placere (pentru stickere :-P) !

Cataaa_ 06-07-09 22:58

eu unul m`am simtit ok de fiecare data , singurul lucru mai nasol e ca de fiecare data mai scade numarul celor prezenti ....

mistreku 06-07-09 23:18

eu am fost la munte duminica, as fi venit..

ME.Beast 06-07-09 23:36

Cataa, eu unul am avut nişte treabă, mai toată săptămāna, am plecat ieri de la 12:30 de acasă şi am ajuns la 6:10 azidimineaţă...
Nu ştiu ce s-a īntāmplat la Billa, dar eu unul nu pot să vă adun pe toţi la o laltă, pur şi simplu, nu am nici maşina şi cunosc decāt īn numar maxim 10 de pe forumul acesta..Gabi, Savage, Laure ,Donbaxter, giny, electric_style şi īncă cāţiva.
De venit la īntalniri, am venit mereu cānd am putut, chiar dacă nu am permis, am acelaşi sentiment ca şi voi, pentru maşinii.

Crede-mă că nu īmi este ruşine să vă adun pe toţi la un loc, am ţipat prin centru de m-au luat durerile de cap, 3 zile la rānd..pentru festival..de ce mi-ar fi ruşine să vă adun şi să stăm toţi să vorbim ?
Dacă rămāne īntālnirea īn parcarea de la peco, de pe strada de duce pe caracal, o să mă ocup eu de aceste "grupuri"...daca nu rămāne acolo, trebuie să văd cine m-ar aduce şi pe mine, plm..

Aici nu e chestia că tre să vă strāngă cineva ci voi trebuie să vă strāngeţi singuri...
Vedem..

donbaxter 07-07-09 08:08

Quote:

Originally Posted by cecilia (Post 2466270)
cei care vor sa participe la vtm-ul de pe 12 iulie sunt asteptati marti seara la ora 20.00 la petromv la hanul doctorului

este de preferat sa veniti pentru a putea lua niste decizii impreuna
daca nu veniti nu cred ca aveti motive de comentat dupa

se mai tine? daca da..eu imi anunt participarea cu mare interes....ne vedem acolo!

ME.Beast 08-07-09 19:34

Gabi, scuză-mă, dar m-a sunat şefa azidimineaţă, şi mi-a zis că s-a ivit altă promoţie...care cade vineri, sāmbătă şi duminică..
nu pot să vin nici la īntālnirea asta..!
plm

t1grul 08-07-09 19:38

eu sunt prezent de data asta...

cecilia 08-07-09 21:12

si eu

Gabi 08-07-09 21:28

Quote:

Originally Posted by ME.Beast (Post 2471548)
Gabi, scuză-mă, dar m-a sunat şefa azidimineaţă, şi mi-a zis că s-a ivit altă promoţie...care cade vineri, sāmbătă şi duminică..
nu pot să vin nici la īntālnirea asta..!
plm

Hahaha ! Ce nebun ! Pune mana si fa bani, pune-i deoparte, du-te la mare si distreaza-te, si lasa prostiile (stii tu despre ce e vorba) :wink:

PS: si eu sunt prezent :-P

RideTheRiddle 08-07-09 21:33

poate de data asta o sa pot sa vin si eu. duminica trecuta am fost la bucuresti.
sa ziceti si voi ceva sigur cu o zi doua inainte( locatie ora etc etc )

ME.Beast 08-07-09 21:48

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2471790)
Hahaha ! Ce nebun ! Pune mana si fa bani, pune-i deoparte, du-te la mare si distreaza-te, si lasa prostiile (stii tu despre ce e vorba) :wink:

PS: si eu sunt prezent :-P

Păi, am zis ca să ştii, să nu zici că-s vre-un nesimţit etc..ştii despre ce e vorba.. :D
Dar, sāmbătă s-ar putea să vin la Bucovăţ...că vrea şi tata să vină...
Duminică mă poate lua şi pe mine cineva ?
Savage...Gabi ? :D

Gabi 09-07-09 07:34

N-ai ce cauta sambata la Bucovat. Poate vrei sa vii in parcarea de la stadion. Cat despre duminica... mergi cu mine :wink:

All times are GMT +2. The time now is 01:50.

- Copyright 2026 4Tuning