![]() |
casa de piatra... have a nice life...
chiar daca eshti maritata potzi sa mai ieshi la o bere/suc cu amicii... :wink: doar ca o sa fie cam greu cu BB |
o sa`l aduc si pe el,nu`i stress...ca doar el a fo primul pe 4tuning,are mai mult drept ca si mine :))
|
mmmdeah... shi noi cu el ne intzelegem bine shi suntem preteni sau cu tine? :P :lol:
|
Re:
Niste manele ... \"esti fitoasa ... daca iti pasa ... cu ce masina meri desear` acasa !\"
si news flash mio zis fratemio ca o vazut azi adica vineri la antena 1 reportaje si filmari de la astia care o fost in C si so despartit de noi ... ei or fost la ira la poligin si au facut pentru televiziune cerculete burnouturi si vrajeli de alea .. plus ca au dat o gramada de reportaje si ziceau aia ca .... masinile lor nu`s de curse si ca is numa masini de serie putin modificate si de alea .... bla bla ... nu stiu ca nu am vazut ca eram la lucru ! :x |
Re:
[quote=\"Piry\"]Niste manele ... \"esti fitoasa ... daca iti pasa ... cu ce masina meri desear` acasa !\"
asha...si?? :?: daca pot...ce`i rau in asta? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Please give a round applause for my man tekno :punch: :peace: :rockon: :ihearu: :blahblah: :2gun: :bored: :drunk:
|
lol kids
|
looool
|
Re:
bha tekno ala blond din caruta tu esti ? .... tu esti ma cand ati mers la linie ! ...
tekno: daca nu bagai un msg deasta nu erai tuh... |
lol kids ..partea 2 :))
|
fratzilor ce mai facetzi?? ce e linishtea asta nashpa pe aici??? tekno unde eshti man ai disparut fara sa ne zici shi noua??? e sambata hai la o berica ceva... pana mea
|
tekno, momentan nu are calculator, nu si-a gasit procesor.
Vio, ti-am vazut azi Matiz-ul in service, chici ce avea \"aruncat\" peste difuzorul din bancheta ???...........aparatorile de noroi care vin la aripile din fata de la masina........:))))))))))))))))) |
Re:
Quote:
|
baieti, nu stiti pe cineva care face numere REFLECTORIZANTE ,AUTOCOLANTE ??
Are careva dintre voi asa ceva ? Se leaga militia de el? Eu vreau sa-mi fac unu' de aceeasi lungime cu nr normal, insa mai ingust. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning