Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

tekno 30-07-04 18:11

casa de piatra... have a nice life...
chiar daca eshti maritata potzi sa mai ieshi la o bere/suc cu amicii... :wink: doar ca o sa fie cam greu cu BB

Theba 30-07-04 18:24

o sa`l aduc si pe el,nu`i stress...ca doar el a fo primul pe 4tuning,are mai mult drept ca si mine :))

tekno 30-07-04 20:02

mmmdeah... shi noi cu el ne intzelegem bine shi suntem preteni sau cu tine? :P :lol:

Piry 30-07-04 20:48

Re:

Niste manele ... \"esti fitoasa ... daca iti pasa ... cu ce masina meri desear` acasa !\"

si news flash mio zis fratemio ca o vazut azi adica vineri la antena 1 reportaje si filmari de la astia care o fost in C si so despartit de noi ... ei or fost la ira la poligin si au facut pentru televiziune cerculete burnouturi si vrajeli de alea .. plus ca au dat o gramada de reportaje si ziceau aia ca .... masinile lor nu`s de curse si ca is numa masini de serie putin modificate si de alea .... bla bla ... nu stiu ca nu am vazut ca eram la lucru ! :x

Theba 30-07-04 22:35

Re:

[quote=\"Piry\"]Niste manele ... \"esti fitoasa ... daca iti pasa ... cu ce masina meri desear` acasa !\"

asha...si?? :?: daca pot...ce`i rau in asta?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tekno 30-07-04 23:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
Niste manele ... \"esti fitoasa ... daca iti pasa ... cu ce masina meri desear` acasa !\"
si news flash mio zis fratemio ca o vazut azi adica vineri la antena 1 reportaje si filmari de la astia care o fost in C si so despartit de noi ... ei or fost la ira la poligin si au facut pentru televiziune cerculete burnouturi si vrajeli de alea .. plus ca au dat o gramada de reportaje si ziceau aia ca .... masinile lor nu`s de curse si ca is numa masini de serie putin modificate si de alea .... bla bla ... nu stiu ca nu am vazut ca eram la lucru ! :x

lool... interesant... ce mashini ai vazut peacolo? s-au fratet-o care atzi vazut....

Quote:

Originally Posted by \"Theba\"
Quote:

Originally Posted by \"Piry\"

asha...si?? :?: daca pot...ce`i rau in asta?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ca sa dau un citat... \"money's the root of all evil\"

Piry 31-07-04 01:35

Re:

Please give a round applause for my man tekno :punch: :peace: :rockon: :ihearu: :blahblah: :2gun: :bored: :drunk:

CJ-01-WOB 02-08-04 18:33

lol kids

alexufo 03-08-04 00:46

looool

Piry 03-08-04 01:06

Re:

bha tekno ala blond din caruta tu esti ? .... tu esti ma cand ati mers la linie ! ...

tekno: daca nu bagai un msg deasta nu erai tuh...

CJ-01-WOB 03-08-04 10:43

lol kids ..partea 2 :))

KrushX 07-08-04 14:25

fratzilor ce mai facetzi?? ce e linishtea asta nashpa pe aici??? tekno unde eshti man ai disparut fara sa ne zici shi noua??? e sambata hai la o berica ceva... pana mea

Ciclistu 07-08-04 18:13

tekno, momentan nu are calculator, nu si-a gasit procesor.
Vio, ti-am vazut azi Matiz-ul in service, chici ce avea \"aruncat\" peste difuzorul din bancheta ???...........aparatorile de noroi care vin la aripile din fata de la masina........:)))))))))))))))))

Piry 07-08-04 19:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KrushX\"
e sambata hai la o berica ceva... pana mea

:roll: p`la mea ...

Cali...nV6 07-08-04 22:09

baieti, nu stiti pe cineva care face numere REFLECTORIZANTE ,AUTOCOLANTE ??
Are careva dintre voi asa ceva ? Se leaga militia de el?

Eu vreau sa-mi fac unu' de aceeasi lungime cu nr normal, insa mai ingust.

All times are GMT +2. The time now is 09:27.

- Copyright 2026 4Tuning