![]() |
Re: 2 Faster More Show - Baia Mare, 31 Mai 2009
Quote:
Pentru informatia ta , am iesit in minus cu destule zeci de milioane , lucru care ma afecteaza pe mine , nu pe spectatori sau participanti. Si in ultimul rand ....CINE ESTI TU DE SA COMENTEZI ?? AI VREUN PALMARES CUMVA IN ORGANIZARE , SAU CREZI CA DACA AI LOGAN FACUT DE ALTCINEVA AI DREPTUL SA MA CRITICI PE MINE SAU ORGANIZAREA MEA . |
Quote:
|
sincer va spun ca a fost bine si in baia mare si in satumare , in BM nu sau dat gumele pt locul 1 dar nici in SM nu sau dat gumele pt locul 1 , cel putin domul cu audi A5 care a castigat la grupa S6 nu a primit nici-o guma,
bine ca se organizeaza si evenimente de astea ori care ar fi conditiile, pt k daca Ionut se supara sau se lasa de treaba cu organizatul o sa fie ca si cu organizatul de RALLY National pe traseul gutai cavnic adica nimic. |
Quote:
|
Ionut acuma nu are rost sa iei in considerare toate vorbele, si la faza cu gumele, naspa din partea celor care au zis ca ofera un set de gume si pe urma s-au tirat ca soarecii
|
Quote:
sincer nu am nimic cu persoana ta doar ca ar fi bine sa nu mai aruncam vb in vant ca la urma urmei cine stie sa se distreze se distreaza. si treaba cu biletul ca sa scumpit cu 5 lei nu e o problema si sa stii ca a fost marcata stanta de evidenta pe el. |
Quote:
|
Quote:
|
si asa sper ca se incheie discutiile pe aceasta tema cei mai buni sa demonstreze prin o organizare cat mai rapida pt ca abia astept sa mai merg la un pic de distractie , si pt toti proprietarii de logan as vrea sa organizez o intalnire candva si undeva in baia mare cei interesati sa ma anunte si nu numai proprietarii de logan orice masina ai avea esti bine venit sa ne mai dam mari cu ce avem :))))) mi sa tot spus ca in maramures este logan care sa il bata pe Z B G asta ramane de vazut, oricum nu prea cred k este acel cineva :))))) hai sa fiti cuminiti :D
|
La Satu Mare s-a dat un singur set de gume pentru locul 1 de la clasa Street AWD, asa cum s-a si promis (Porsche 997 Oradea). Restul concurentilor au intrat deja in posesia premiilor sau sunt pe cale sa le primeasca.
|
Pacat.....un gest foarte urat din partea organizatorilor, mai bine nu promiteau nimic si erai mult mai impacat cu ideea. Ati salvat 4 cauciucuri, si ati pierdut participarea uneia dintre cele mai rapide masini din tara. Felicitarile mele
|
Quote:
|
IONUT... nu merge cu ceva amenintari la adresa firmei?? contractul semnat totusi inseamna ceva, nerespectarea unui contract atrage consecinte
|
Quote:
|
Si acuma pt.alta grupa de inteligenti. Ce ar fi insemnat ca pe toti cei care au avut critici la adresa evenimentului organizat de mine si roby,care a fost primul in baia mare unde sa putut vedea ceva, si care a fost platit din banii mei jumatate si restul din incasari,cum era sa-i iau pe toti la amenintari cai dau in judecata,ca cine sant ei sa ma critice, ca ce palmarese au ca de fapt cum isi permit asa ceva ca eu sant buricul pamantului ,ei nu am tacut si am incercat sa invat din critici,si vreau sa vad daca este o SINGURA persoana care imi spune Marian minti.Sant ferm convins ca a doua oara luam toate paginile unde au fost comentarii si incercam sa rezolv problemele. Din pacate asta a fostnu am mai incaput dupa aia de alti PASIONATI.Acuma ca m-am descarcat eu as zice HAI SA DAM MANA CU MANA SI SO FACEM LATA anul viitor ca ne-au luato satmarenii inainte.Ionut daca te-ai suparat,are fiicamea o vorba {ti-a trece pana te vei insura} de 3 ani fierb asa ca poate ma intelege si pe mine cineva.
] |
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning