![]() |
Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?
ba degeaba zice romanu ca e noua ca are garantie cand nenea ala saracu de si-a luat-o noua si a vazut din prima rugina pe ea si ai dracu nu i-au despagubit nimic DESI avea garantie
|
mey masina duce saracutza de ea......dar nu e facuta ptr blana.... e masina de familie....PUNCT.
@dolb: hai lasa-ma cu astea ca s-a intamplat si la FORD sa retraga o serie de autovehicule fiindca aveau defecte din fabrica....si asta NU e defect de fabrica |
soldatei ....:) cat credeti ca prinde un DCI ? :)
|
Quote:
|
sil4tuning: off topic
fuzzy: gresesti la FORD au retras pentru ca aveau probleme la inchiderea centralizata dar LE-AU RETRAS ! nu le-au vandut si apoi sa il lase pe om sarac chiar daca avea garantie |
Quote:
te rog abtine-te daca stii doar sa vb aiurea.... P.S.: nu aveau cum sa retraga o serie de auto doar ptr inchiderea centralizata... ar fi fost o problema ce se putea rezolva in service... ceea ce au si facut.... desi nu sunt sigur daca a fost inchiderea.... |
sil4tuning e offtopic iti reamintesc topicul? Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana? astea-s alea pe benzina
|
Quote:
@sil4tuning.... astept :D |
eu zic 170 :D:D:D
|
cine da mai mult ? :)
paralel masina cu masina a mea cu o vectra D de la firma ..eu 185 singur in masina pe gps exact paralel cu mine avea langa climatronic cica 179 ...desi eu nu cred ...mie ca miau tras teapa ***utii de colegi ...au oamenii o caterinca in ei ..pana nu fac cu gps pe masina mea ....nu mai zic nimic ...cert este ca acuma am avut 185 pe bord singur in masina si cu o linie de gaz. ..:) autostrada pustie la 7 fara 15 azi de dim ...A2 |
Quote:
|
asa zic si eu ..da sa fie gps pe a mea ..nu paralel ..ca nu are logica ...vectra are pe 16 rotile ...chiar daca pe gps arata viteza reala ..nu s ...sa fie gps pe a mea ..
|
clar hai sa fiu ingaduitor 171
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning