Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Liderul clasei premium: BMW, Mercedes sau Audi? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/122958-liderul-clasei-premium-bmw-mercedes-audi.html)

PvDTranceAddicted 16-06-09 23:55

Re: Liderul clasei premium: BMW, Mercedes sau Audi?

Cuplul intre 1500 si 5650...dar RS6 are 650NM de la 1500-6250...ahhh motorul bmw e mai "bun" suna mai "tare", se tureaza mai "bine" si arata ca bmw stie ahhh ba nu stie sa faca motoare si mai ales nu cele biturbo...
Si singur ti-ai dat in cap cu link-ul acela:"Audi RS6 (C6) is noticeably faster." NOTICEABLY FASTER!!! U vezi ce diferenta catastrofala e in acceleratiile lui RS6 si M5 si mai ALES PE CIRCUIT?!Cel putin 1sec mai rapid ca M5 pe circuit iar 1s pe circuit e ENORM...
Bmw cica face masini "sport". da sport cu derapajul :))))
Iar jos pe aceasi pagina data de tine scrie :BEST KNOWN CAR-AUDI R8 (34) adica cea mai cunoscuta, oare de ce?!De ce nu e vreun BMW?Ahhh R8 arata ca un concept din viitor lansat pe piata cu performante uluitoare...hmmm ce chestie domne...
Si pe fastlane scrie clar negru pe alb: BMW M6 Nordschleife 8.07s iar Audi R8 V8 8.04, bah al naibii bmw "cica e mai rapid" ca un Audi:)) Si inca nu s-a condus la limita pe Nordscheilfe un V10 sa vezi atunci zapaceala, plus ca RS4 B7 cu cel mai bun pilot a scos 7.58s, iar R8 V8 scoate si el sub 7.50s, iar R8 V10 se asteapta sa scoata sub 7.40s...ceea ce BMW nu este in stare cu o masina de serie si nu va fi prea curand. AM SPUS MASINA DE SERIE, am repetat asta ca sa nu aud aberatii de la unii cu M3 CSL modificat, atata timp cat o masina nu e de serie e neinteresant ca asa compar MTM cu Brabus sau cu Hamman.

lascarica 17-06-09 00:12

Cand si daca aveti DRACI, inchideti pagina forumului ! altfel e posibil sa se inchida fortat acea pagina pentru acei ce nu-si pot mentine o atitudine matura,civilizata si respectuoasa.NU trebuie sa incercam a ne IMPUNE puctul de vedere si optiunea,ci doar sa ni le JUSTIFICAM. Insa daca preferati sa faceti colectie de penalizari,dati-i inainte tot asa...nici pe mine nici pe colegii mei nu ne doare mana,dureaza o secunda/bucata...;)
Seara buna tuturor !

GTR 17-06-09 00:20

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2413428)
Cuplul intre 1500 si 5650...dar RS6 are 650NM de la 1500-6250...ahhh motorul bmw e mai "bun" suna mai "tare", se tureaza mai "bine" si arata ca bmw stie ahhh ba nu stie sa faca motoare si mai ales nu cele biturbo...
Si singur ti-ai dat in cap cu link-ul acela:"Audi RS6 (C6) is noticeably faster." NOTICEABLY FASTER!!! U vezi ce diferenta catastrofala e in acceleratiile lui RS6 si M5 si mai ALES PE CIRCUIT?!Cel putin 1sec mai rapid ca M5 pe circuit iar 1s pe circuit e ENORM...
Bmw cica face masini "sport". da sport cu derapajul :))))
Iar jos pe aceasi pagina data de tine scrie :BEST KNOWN CAR-AUDI R8 (34) adica cea mai cunoscuta, oare de ce?!De ce nu e vreun BMW?Ahhh R8 arata ca un concept din viitor lansat pe piata cu performante uluitoare...hmmm ce chestie domne...

Cred ca-ti trebuie o pereche de ochelari, am scris "Si daca stam bine sa ne gandim AUDI se chinuie cu un 5.0 V10 BiTurbo sa bata un vechi 5.0 V10 aspirat BMW." .
Observi tu undeva ca am sctis ca M5 bate RS6???? ca eu nu vad.
Doar ca folosesc un motor nou de aceeasi capacitate + 2 turbine sa faca un M5 de aceeasi capacitate aspirat si sunt sigur ca replica BMW va fi pe masura.
Daca va reusi in 2011 M5-ul nou cu motor 4.4-litre twin-turbo V8 ~ 550 CP sa faca RS6 ramane de vazut, pana una alta lui Audi i-au trebui 3 ani sa faca un RS6 sa bata M5-ul si nu au reusit sa fac un RS4 sa bata M3-ul.

a3ds 17-06-09 00:30

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2413428)
U vezi ce diferenta catastrofala e in acceleratiile lui RS6 si M5 si mai ALES PE CIRCUIT?!Cel putin 1sec mai rapid ca M5 pe circuit iar 1s pe circuit e ENORM...

O secunda pe un circuit de 4-5 km e enorm?

Ar trebui sa fie evident pentru oricine ca Audi se bate cu BMW cu un biturbo vs un aspirat si diferentele sunt foarte mici, deci masinile sunt foarte apropiate ca performante in pofida diferentei ENORME intre un motor aspirat si unul supra alimentat. Ce iti spune asta despre BMW si sasiurile lor, frane, tinuta de drum, nu mai zic de motoare?

Ar trebui sa nu mai fii atat de fanatic ca e jenant.

PvDTranceAddicted 17-06-09 02:30

Sunt "convins" ca BMW ramane "cel mai bun"...mai ales de cand scoate masini mai urate decat urateniile din toata gama...X1 e dezgustator, iar seria 5 GT arata infect. Ala e design?Vai doamne sfinte ce pot crea specimenele alea de la bmw.
Iar la motoare Audi sunt mai rafinati, au puteri mai mari si sunt si mai inovatori. Atata timp cat bmw nu poate tine pasul cu audi in nici o privinta degeaba incercati voi sa va ascundeti ca va doare adevarul.

S3 da bataie grava lui 130i hatchback, S4 sfarama 335i si 335xi, S5 coupe si cabriolet distrug 335xi si 335i cc, rs6 zapaceste m5 fara drept de apel, TT-S si TT-RS rup in doua Z4, iar daca pot compara R8 V10 umileste M6... deci in concluzie bmw nu poate face sport cum face sport audi. punct!

GTR 17-06-09 04:03

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2413634)
Sunt "convins" ca BMW ramane "cel mai bun"...mai ales de cand scoate masini mai urate decat urateniile din toata gama...X1 e dezgustator, iar seria 5 GT arata infect. Ala e design?Vai doamne sfinte ce pot crea specimenele alea de la bmw.
Iar la motoare Audi sunt mai rafinati, au puteri mai mari si sunt si mai inovatori. Atata timp cat bmw nu poate tine pasul cu audi in nici o privinta degeaba incercati voi sa va ascundeti ca va doare adevarul.

S3 da bataie grava lui 130i hatchback, S4 sfarama 335i si 335xi, S5 coupe si cabriolet distrug 335xi si 335i cc, rs6 zapaceste m5 fara drept de apel, TT-S si TT-RS rup in doua Z4, iar daca pot compara R8 V10 umileste M6... deci in concluzie bmw nu poate face sport cum face sport audi. punct!

Stai ca ma .. pe mine de ras, mai tineti minte cand "Pacala" asta lauda R8-ul ca ce masina , ca ce sasiu, ca a uimit lumea, ia priviti aici, cum bate E46 CSL din 2003 pe sasiu :))))) lui Pacala asta cu R8, ca pe linie dreapta si-o ia M3-ul de la R8 ca de datele tehnice sunt urmatoarele:

2003 BMW M3 CSL (E46)

Displacement 3.2 liters
Power 265 kw (355hp / 360 ps)
Torque 370 Nm (273 Lb-Ft)
Power to Weight ratio 256.37 hp/tonne
0-100 km/h 4.8 seconds
0-200 km/h 16.7 seconds

2006 Audi R8

Displacement 4.2 liters
Power 309 kw (414hp / 420 ps)
Torque 430 Nm (317 Lb-Ft)
Power to Weight ratio 265.55 hp/tonne
0-100 km/h 4.1 seconds
0-200 km/h 14.9 seconds

Si acum surprizaaaa

http://www.fastestlaps.com/index.php...xcludewet=true

Pai mai baiaaatule, cum e posibil ca R8-ul cu cel mai bun sasiu din lume, cu raport de putere/greutate mai bun si cu acceleratii mai bune sa-si ia bataie pe 2 piste de la o vechitura de M3 din 2003.

Mai ales ca la sfarsit scrie asa: "BMW M3 CSL (E46) is noticeably faster."

Si sa nu mai vorbim ca de RS4 si RS6 face misto CSL-ul:

http://www.fastestlaps.com/index.php...=4585874a284a1
http://www.fastestlaps.com/index.php...=4585753fa2d14

Eu zic sa stergi declaratia asta din comentariul tau ca altfel o sa credem ca nu sti ABCdarul.

"deci in concluzie bmw nu poate face sport cum face sport audi. punct!"

Deci concluzia este ca BMW nu a vrut sa-si mai bata capul cu AUDI, nu ca nu poate.

S5-ul tau nu poate sa faca nici M3-ul vechi cu toate ca are

Audi S5 vs BMW M3 (E46)
v8 4.2 vs 6L 3.2 (1000 de cmc in plus doar:))
354CP vs 343 CP
440NM vs 365 NM

si mai ia o bucata de dezamagire

http://www.fastestlaps.com/index.php...=458da861dbf7c

BMW M3 (E46) is noticeably faster.

Deci singura masina care bate un BMW din 2003 aspirat de 3.2 este un R8 V10 in rest nimic, la ce sa-si bat capul BMW-ul ???

_anaconda_ 17-06-09 08:43

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2413344)
intelege ca audi nu e si nu va fi niciodata masina sport ! Audi e o masina pt mosi si babe cu varste intre 40-65 ani . Ca au RS-urile si R8-ul e doar partea a doua, insa tine minte, la bmw fiecare masinuta, fiecare serie..are un adn sportiv in ea. 123d, 335, m3, m5 , m6, 745, x5m , x3m , x6m.

Daca si Audi e masina de mosi si babe atunci Mercedes cum e ? La capitoul asta nu prea este, media de varsta a posesorilor audi este destul de mica. Si chiar daca ar fi asa cum stii ca nu s-ar putea schimba in viitor ? Glob de cristal ceva ? :)

dolb 17-06-09 09:40

ma refeream la audi in comparatie cu bmw. Pe mercedes nu are rost sa il includem aici ca deja este invingator detasat pe toate planurile.

DarkJEDI 17-06-09 10:49

pe ce planuri e mai bun mercedes fata de echivalentu din competitie??? da 5 exemple sa vad si eu.

PvDTranceAddicted 17-06-09 11:23

In primul rand nici o masina "S" de la Audi nu a fost lansata sa fie rivala unui M, singurele rivale de drept ale M-urilor si AMG-urilor sunt RS-urile, asa ca ce tot indrugi u acolo?! Plus ca nu poti compara o masina a carei menire a fost sa nu mai fie practica aproape deloc si sa scoata timpi mai buni pe circuit, fara bancheta spate, fara aer conditionat din cate stiu eu, totul redus ca sa aiba greutate cat mai scazuta. Va aparea pe viitor o versiune Clubsport de genul asta la RS5 din cate am auzit din informatii destul de bune.
Nici un M niciodata n-a batut un RS. RS4 este rivalul de drept al M3 E46, asa cum a si fost testat de nenumarate ori de la inceput pana la sfarsitul carierei sale.

GTR 17-06-09 12:37

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2414305)
In primul rand nici o masina "S" de la Audi nu a fost lansata sa fie rivala unui M, singurele rivale de drept ale M-urilor si AMG-urilor sunt RS-urile, asa ca ce tot indrugi u acolo?! Plus ca nu poti compara o masina a carei menire a fost sa nu mai fie practica aproape deloc si sa scoata timpi mai buni pe circuit, fara bancheta spate, fara aer conditionat din cate stiu eu, totul redus ca sa aiba greutate cat mai scazuta. Va aparea pe viitor o versiune Clubsport de genul asta la RS5 din cate am auzit din informatii destul de bune.
Nici un M niciodata n-a batut un RS. RS4 este rivalul de drept al M3 E46, asa cum a si fost testat de nenumarate ori de la inceput pana la sfarsitul carierei sale.

Se vede ca esti rupt.
1. Nu a existat CSL fara bancheta spate, decat daca i-a scos propietarul bancheta :))
2. CSL exista si cu aer si cu climatronic, nu trebuie decat sa dai un mobile.de

asa ca de ce nu este practica?

Cred ca, confunzi M3 CSL cu Megane R26-R.
Asa ca o masina normala ca BMW M3 E46 3.2 aspirat din 2003 (cu 5 locuri si climatronic) indoaie un RS4 din 2007 si se bate cu renumitul R8 :))

PvDTranceAddicted 17-06-09 12:40

Visezi...M3 nu e rival cu S5 sau cu R8, iar acel M3 n-are nici o treaba cu vreun R8 asa ca poti sa taci.
In plus BMW demonstreaza inca odata in 2 luni ca produc cele mai dezgustatoare masini ca design din gama premium:Seria 5 GT si noul X1, ambele duc uratenia in extrem...pt placerea de voma:))) Yakkk...ce design scarbos de hipopotam are X1 iar 5GT zici ca e o rata distrusa...

dolb 17-06-09 12:55

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 2414535)
Se vede ca esti rupt.
1. Nu a existat CSL fara bancheta spate, decat daca i-a scos propietarul bancheta :))
2. CSL exista si cu aer si cu climatronic, nu trebuie decat sa dai un mobile.de

asa ca de ce nu este practica?

Cred ca, confunzi M3 CSL cu Megane R26-R.
Asa ca o masina normala ca BMW M3 E46 3.2 aspirat din 2003 (cu 5 locuri si climatronic) indoaie un RS4 din 2007 si se bate cu renumitul R8 :))

el vorbeste din Topgear ca tin minte ca a aratat acu un sezon , M3 CSL si se plangea Clarkson ca nu are AC :)

adrian78bmw 17-06-09 13:02

chestia ca nu avea AC si Radiocasetofon e pe bune la M3CSL..

PvDTranceAddicted 17-06-09 13:37

Asa stiam si eu...si optional eliminarea banchetei spate si rollcage, deci am avut dreptate.

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning