![]() |
Re: Garaj
hai sa fie tokyo drift... da sunt prize de aer active atata ca nu vroiam sa tai tabla doar sa fie taiata ci sa ii dau si un aspect estetic diferit.. mersi de parere piry ;)
|
1 Attachment(s)
si ca idee totusi nu cred ca ar fi "tokyo drift"... cum ar fi daca aia au avut cine stie ce jante sau cine stie ce vinyluri sau cine stie ce alte tampenii care sa nu mai fie si pe altel masini... si daca chestia asta te duce la tokyo drift inseamna ca tot ce tine legat de tuning are ca baza tokyo driftu`..... m-as mira.. ;)
|
Quote:
descrierea ta se potriveste exact cu poza de mai jos....asai? http://www.cinema.com/image_lib/9609_006.jpg PS. tu apari ca si membru la crazy drivers, esti si in CSR? e doar o intrebare |
uitate ce scrie la el sub avatar ca nu e greu piry.daca cei de la crazy drivers nu au modificat topicul lor ..eu nu pot sa ii oblig
|
nu stiu de ce ma ataci, am vazut ce scrie sub avatar si am vazut ce scrie sub avatar pe forumul crazy drivers, repet a fost o intrebare, iti multumesc din suflet ca m-ai lamurit.
|
deja esti oftopic.e csr member. la noi apare ca membru o sa ii spun la Gman sa stearga de la ei sa nu mai figureze.punct.
|
Quote:
P.S ---- imaginea aia nu mi se incarca de pe cinema.com |
6 Attachment(s)
si acum am si eu faruri noi
|
din ce in ce mai faina o faci , bravo ;)......
|
dragutz dragutz :mrhappy:
|
Foarte misto arata cu noile faruri ...bafta
|
2 Attachment(s)
concurs de schimbat filtrul de aer
loc 1 cicione ,loc 2 monel dupa o mica accidentare :))))))))))))))))))0 |
hehehhehe....
|
3 Attachment(s)
Niste poze dupa prima tura data cu opelu din februarie...
da inca-i tot pe perfuzabile :)) |
3 Attachment(s)
Si cateva cu a lui Ufo, care dupa parerea mea o iesit bestial
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning