![]() |
Re: 2 Faster More Show
si pana la urma dak tot v-ati chinuit sa masuratzi timpii.... de ce nu postatzi un clasamet informativ la toate grupele.... ca fiecare e curios poate sa afle ce a facut dak tot a venit pana la baia mare si a stat prin ploaie si asa mai departe....
si apropo.... hona civic de bucuresti cea rosie si cea de timisoara.. catzi cai au? pana in 130 cai? nu prea cred... da noah... acolo nu s-a mai adunat comisia tehnica sa verficice ca erau din partea casei si probabil ca la grupa D nu au mai fost locuri.... macar postatzi timpii ficarei masini ca fiecare e curios sa afle cat a scos in coparatzie cu altii dak tot a platit taxa de 30 lei... |
timpii ii gasiti aici :
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=7#post2369801 |
Quote:
|
Niste poze! DESCARCA!
|
Timpi au aparut aici: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=7#post2369649
|
Quote:
|
125 cai au, da alea nu au avut 125 cai.... au avut in jur de 200 cai... cam pe acolo.. da in fine... dupa cum spuneam... asa e in romania... nu ai ce sa-i faci... probasbil comisia tehnica era ocupata cu altii care nu erau "de-ai casei"
|
Quote:
|
aveau... crede-ma ca stiu ce zic...
|
200 nu aveau....dar totusi nici 124, stateam si ne uitam la ele cum plecau...pffff,
in fine...nu mai au rost certuri...ce a fost a fost...SPERAM LA MAI BINE BAFTA PE VIITOR :) |
eu am avut in jur de 175 cai la alfa... legal conform regulamentului fara interventii majore asupra motorului... soft doar si alte chestii minore... se poate verifica oricand... si mi-a dat 2 masini cu honda... .... la renaultul cu care am dat pe urma i-am dat vreo 4-5 masini eu... deci in consecintza... cam pe acolo au....
|
Quote:
|
Quote:
ei au declarat cat au stock masinile pt ca asa sau facut grupele daca aveau turbo , compresor sau nos era cu totul altceva |
aceiasi chestie ca in fiecare an legat de grupele de concurs....ma baieti daca sunteti amatori si va dati pt primadata la curse faceti bine si cititi bine regulamentul si nu mai veniti si poluati topicul asta inutil cu chestii de 3 forinti.
Daca pe talon ai trecut 75 cp sau sub 75 cp si masina din fabrica nu vine cu instaltie turbo, compresor sau nos si tu ii montezi ori turbo ori compresor ori nos automat ti se calculeaza coeficientul de turbo nos sau compresor si normal automat treci la o grupa mai mare, daca nu aduci alte modificari inafara de turbo, compresor si nos masinii ramai la grupa care iti este trecuta in talon. Singuru defect in organizarea asta eu cred ca a fost ploaia...daca nu ploua totul zic eu ca era in orar si nu iesea harababura aia. |
:sad:
Salut domnule organizator de la expo. Ia niste nelamuriri in privinta tuning expo si al soundului : Daca la voi vi se pare tuning niste roti pe o masina si niste afise electorale, niste cutii aruncate netapitate intr-o masina si etc: atunci jos cu palaria despre voi> Sa n-o iei in nume de rau dar altundeva nici nu ai ce cauta cu asa ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning