![]() |
Re: Evacuari custom INOX
Quote:
|
sunt prins cu munca si nu apuc sa te sun deloc, ma iau cu treburile si uit sa te sun...ce vrei sa te sun pe la 1 :lol: si pe mess nu intru ca imi e prea lene, prea obosit. Hai ca te sun maine sa discutam ;) mersi!
|
Tavi incearca si tu sa raspunzi la telefonu ala cand vorbim ceva, sau daca nu ai placerea sa ma ajuti spune mi de la bun inceput si aia e.
|
corect....!!! salut baietii vinovati pt zzzzgomotul produs de masina!!!vecinii mei asteapta scuzele voastre!!!:D:lol::D:lol:;);):bat::peace:
|
Salut!
Stiu ca poate suna absurd dar am schimbat recent filtru de admisie la un matiz , si urmeaza sa-i fac evacuarea.. completa. Imi poti da un pret pt una cu catalizator si una fara? Multumesc. |
5 Attachment(s)
la ce bani ajunge o galerie cu flansa pt Garrett T2 la un Golf 2 1.8 16V + traseu de intercooler?precizez ca am tot ce e necesar( BOV,furtune,coliere,intercooler) + 2m teava inox 50mm(pt a fi folosita la traseu intercooler)
|
Quote:
|
salut.vreau un alt sunet pentru o ibiza din 2002 motor 1.2.separat cat m-ar costa sa inlocuiesc evacuarea cu o teava si cat m-ar costa doar o toba finala cu tot cu montaj?astept pm.mersi
|
am lucrat cu tavy si sunt f multumit... recomand tuturor
|
Pret pentru o evacuare cap coada (din serpi pana in finala care o am eu), ma intereseaza sa fie traseu dublu. pentru un E36 2.0 24v. traseul ma intereseaza sa fie pe diametrul original de 2.5 / 2.8. Astept un raspuns cu un pret aproximativ ca sa nu vin sa bat drumu degeaba pana la garajul dvs
|
Quote:
|
Salut !
Cat ma costa un racord flexibil pentru un Hyundai Accent 2005, motor 1.3 ? (pret + manopera) Merci |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:22. |
- Copyright 2026 4Tuning