Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tobe, Esapamente, Tevi, Intercoolere (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere.html)
-   -   Evacuari custom INOX (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere/118693-evacuari-custom-inox.html)

zn_tavy 31-07-10 12:46

Re: Evacuari custom INOX

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3554195)
zn_tavy gasesc pe la voi niste tobe mediane mai mici si rotunde?

da man, avem magnaflow ,dar dc nu ma intrebi pe mess?sau la tel ,ca doar ne cunoastem :))

NightClubRacer 01-08-10 00:17

sunt prins cu munca si nu apuc sa te sun deloc, ma iau cu treburile si uit sa te sun...ce vrei sa te sun pe la 1 :lol: si pe mess nu intru ca imi e prea lene, prea obosit. Hai ca te sun maine sa discutam ;) mersi!

sprinter 19-08-10 14:23

Tavi incearca si tu sa raspunzi la telefonu ala cand vorbim ceva, sau daca nu ai placerea sa ma ajuti spune mi de la bun inceput si aia e.

GJ21MMC 23-08-10 15:33

corect....!!! salut baietii vinovati pt zzzzgomotul produs de masina!!!vecinii mei asteapta scuzele voastre!!!:D:lol::D:lol:;);):bat::peace:

4cilinderlove 24-08-10 23:53

Salut!
Stiu ca poate suna absurd dar am schimbat recent filtru de admisie la un matiz , si urmeaza sa-i fac evacuarea.. completa. Imi poti da un pret pt una cu catalizator si una fara?
Multumesc.

vladucutz 25-08-10 19:18

5 Attachment(s)
la ce bani ajunge o galerie cu flansa pt Garrett T2 la un Golf 2 1.8 16V + traseu de intercooler?precizez ca am tot ce e necesar( BOV,furtune,coliere,intercooler) + 2m teava inox 50mm(pt a fi folosita la traseu intercooler)

zn_tavy 01-09-10 12:42

Quote:

Originally Posted by GJ21MMC (Post 3604435)
corect....!!! salut baietii vinovati pt zzzzgomotul produs de masina!!!vecinii mei asteapta scuzele voastre!!!:D:lol::D:lol:;);):bat::peace:

HAHAH :D MEA CULPA!!! :oops: sa inteleg ca se aude frumos :twisted:

johnny_reloaded2000 06-09-10 15:57

salut.vreau un alt sunet pentru o ibiza din 2002 motor 1.2.separat cat m-ar costa sa inlocuiesc evacuarea cu o teava si cat m-ar costa doar o toba finala cu tot cu montaj?astept pm.mersi

crazee 07-09-10 23:22

am lucrat cu tavy si sunt f multumit... recomand tuturor

CostelE36 09-09-10 09:06

Pret pentru o evacuare cap coada (din serpi pana in finala care o am eu), ma intereseaza sa fie traseu dublu. pentru un E36 2.0 24v. traseul ma intereseaza sa fie pe diametrul original de 2.5 / 2.8. Astept un raspuns cu un pret aproximativ ca sa nu vin sa bat drumu degeaba pana la garajul dvs

zn_tavy 09-09-10 14:46

Quote:

Originally Posted by CostelE36 (Post 3645180)
Pret pentru o evacuare cap coada (din serpi pana in finala care o am eu), ma intereseaza sa fie traseu dublu. pentru un E36 2.0 24v. traseul ma intereseaza sa fie pe diametrul original de 2.5 / 2.8. Astept un raspuns cu un pret aproximativ ca sa nu vin sa bat drumu degeaba pana la garajul dvs

upgrade-ul pentru 2.5/2.8/3.0/3.2 cel mai bun este cu o singura teava diametru marit, si directflow(cauti pe net la firme specializate si vei vedea ca asa este), acum nu inteleg dc tu ai vrea pe 2 tevi, cand cel mai bine trage pe una...dak vrei pe 2, pune-ti evacuarea de 2.5 pentru ca este un upgrade, cele 2 tevi avand diametrul insumat mai mare decat ai tu acum, dar cea mai buna varianta este 1 singura teava diametru 60 sau 63 daca urmeaza sa mai umblii in ea. ps acelasi motor il am si eu cu 60;)

Gaby B 10-09-10 22:55

Salut !

Cat ma costa un racord flexibil pentru un Hyundai Accent 2005, motor 1.3 ? (pret + manopera)

Merci

CostelE36 11-09-10 02:05

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 3646031)
upgrade-ul pentru 2.5/2.8/3.0/3.2 cel mai bun este cu o singura teava diametru marit, si directflow(cauti pe net la firme specializate si vei vedea ca asa este), acum nu inteleg dc tu ai vrea pe 2 tevi, cand cel mai bine trage pe una...dak vrei pe 2, pune-ti evacuarea de 2.5 pentru ca este un upgrade, cele 2 tevi avand diametrul insumat mai mare decat ai tu acum, dar cea mai buna varianta este 1 singura teava diametru 60 sau 63 daca urmeaza sa mai umblii in ea. ps acelasi motor il am si eu cu 60;)

Intr adevar, de aceea supersprint, eisenmann, hamann (etc) ofera traseu dublu pentru e36, pentru toate motoarele enumerate de tine.

zn_tavy 12-09-10 14:54

Quote:

Originally Posted by CostelE36 (Post 3650018)
Intr adevar, de aceea supersprint, eisenmann, hamann (etc) ofera traseu dublu pentru e36, pentru toate motoarele enumerate de tine.

ironia ta nu-si are rostul aici, tu vorbesti de kituri de upgrade bolt on,plus ca am cautat si de ex la eisenmann nu am gasit nimic dublu pentru e36 2.0, lasand astea la o parte intereseaza-te mai bine la masinile modificate si ai sa vezi ca multi folosesc o singura teava ( nu dau eu nume pentru ca multi nu vor sa se afle ce au sub masini), inca ceva ,iti las un link sa vezi un exemplu de evacuare custom pentru motorul de 2.5(sper sa nu fie considerata reclama, este doar un simplu exemplu) http://www.rawtekinc.com/Mathieu's%20BMW%20325xi.html
Quote:

Originally Posted by Gaby B (Post 3649778)
Salut !

Cat ma costa un racord flexibil pentru un Hyundai Accent 2005, motor 1.3 ? (pret + manopera)

Merci

gabi, ai pm

CostelE36 12-09-10 16:29

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 3652818)
ironia ta nu-si are rostul aici, tu vorbesti de kituri de upgrade bolt on,plus ca am cautat si de ex la eisenmann nu am gasit nimic dublu pentru e36 2.0, lasand astea la o parte intereseaza-te mai bine la masinile modificate si ai sa vezi ca multi folosesc o singura teava ( nu dau eu nume pentru ca multi nu vor sa se afle ce au sub masini), inca ceva ,iti las un link sa vezi un exemplu de evacuare custom pentru motorul de 2.5(sper sa nu fie considerata reclama, este doar un simplu exemplu) http://www.rawtekinc.com/Mathieu's%20BMW%20325xi.html

gabi, ai pm

Intr adevar, nu isi are rostul ironia aici, dar totusi hai sa nu ne mintim in fata, pastram o limita de decenta. iti pot arata evacurile enumerate pe masini de la noi, evacuari pentru motorul de 2.0, dar nu cred ca are rost sa continuam. multa bafta in ceea ce faceti

All times are GMT +2. The time now is 09:22.

- Copyright 2026 4Tuning