![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
@trixi: nu cred k e culmea dar, poate ca asa a fost sa fie... nu sunt genul sa cred in destin, soarta, etc, dar.... oricum chestia asta m-a cam pus pe ganduri...
@evl: funny faza cu "una mica" :D:D:D.. si da, e mai marfa cu din astea mai mari ca poti sa ai si discutii mai "filozofice"... in rest...oricum astea mai mari sunt deobicei mai experimentate deci: :twisted: |
un lucru e clar....cat sunteti mici...vreti mai mari....cand sunteti mari...vreti mai mici....si PUNCT.
|
Quote:
Desteapta fata!;) |
Quote:
|
ok....nu TOTI suntenti la fel dar...in proportie de 90% am dreptate :D
|
ee..chiar TOTI nu suntem la fel
e prea de tot:P |
Quote:
|
deci eu pot avea dreptate....dar te uiti repede la varsta mea si atunci zici "NU , nu poate avea dreptate ca are 16 ani..si nu gandeste"....fuck off...kiar conteaza varsta? trixi are 30 de ani si e de acord cu mine...ce zici de asta?
|
eee minte si trixi ...:D
|
Quote:
@spiry:in principiu sunt de acord d tine,dar nu imi place sa generalizez,si sunt convinsa k eu chiar nu am voie sa fac asa ceva,luind in considerare k nu prea cunosc "oameni normali"....:D p d alta parte baieti,e destul d greu sa hotarim de la ce virsta poti sa zici k nu mai esti "mic"...;) daca te atrage o femeie mai in virsta,esti mai mic...orice virsta ai avea!!!! so,daca luam cazul meu.......:D :D :D |
cat "iubesc" tipele care generalizeaza....
fiecare om ... e in felul lui ... |
Quote:
|
hmmm... sunt mic.... :p don't even try to ask :D
|
....and why not????:D
|
Mai , uitatzi cum sta treaba ! La o fata mai mica ii spui o poveste ca sa o bagi in pat iar aia mai mare itzi spune "nu-mi spune mie povesti si hai in pat" (era un banc misto dar adevarat).......!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning