Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

fuzzy 07-09-06 07:49

Re: Fete mai mari ? Mai mici ?

@trixi: nu cred k e culmea dar, poate ca asa a fost sa fie... nu sunt genul sa cred in destin, soarta, etc, dar.... oricum chestia asta m-a cam pus pe ganduri...

@evl: funny faza cu "una mica" :D:D:D.. si da, e mai marfa cu din astea mai mari ca poti sa ai si discutii mai "filozofice"... in rest...oricum astea mai mari sunt deobicei mai experimentate deci: :twisted:

spiry_moto 07-09-06 22:26

un lucru e clar....cat sunteti mici...vreti mai mari....cand sunteti mari...vreti mai mici....si PUNCT.

Trixi 08-09-06 14:39

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 547011)
un lucru e clar....cat sunteti mici...vreti mai mari....cand sunteti mari...vreti mai mici....si PUNCT.

:D :D :D boooooooon!!!!
Desteapta fata!;)

fuzzy 09-09-06 08:31

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 547011)

nu e o regula generala...

spiry_moto 09-09-06 12:27

ok....nu TOTI suntenti la fel dar...in proportie de 90% am dreptate :D

sebaaa 09-09-06 12:47

ee..chiar TOTI nu suntem la fel
e prea de tot:P

fuzzy 09-09-06 14:34

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 548670)
ok....nu TOTI suntenti la fel dar...in proportie de 90% am dreptate :D

vad ca ai 16 ani... incearca sa iti dai seama daca mai gandesti la fel dupa vreo 3-4 ani... nu de altceva dar s-ar putea sa iti schimbi parerea... sau nu :D

spiry_moto 10-09-06 14:41

deci eu pot avea dreptate....dar te uiti repede la varsta mea si atunci zici "NU , nu poate avea dreptate ca are 16 ani..si nu gandeste"....fuck off...kiar conteaza varsta? trixi are 30 de ani si e de acord cu mine...ce zici de asta?

Eugen_TL 10-09-06 14:45

eee minte si trixi ...:D

Trixi 10-09-06 19:01

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 549321)
eee minte si trixi ...:D

ia,ia...vezi k o iei!!!:D :D :D
@spiry:in principiu sunt de acord d tine,dar nu imi place sa generalizez,si sunt convinsa k eu chiar nu am voie sa fac asa ceva,luind in considerare k nu prea cunosc "oameni normali"....:D
p d alta parte baieti,e destul d greu sa hotarim de la ce virsta poti sa zici k nu mai esti "mic"...;) daca te atrage o femeie mai in virsta,esti mai mic...orice virsta ai avea!!!!
so,daca luam cazul meu.......:D :D :D

EvLSant0S 10-09-06 20:58

cat "iubesc" tipele care generalizeaza....

fiecare om ... e in felul lui ...

fuzzy 11-09-06 15:00

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 549319)
deci eu pot avea dreptate....dar te uiti repede la varsta mea si atunci zici "NU , nu poate avea dreptate ca are 16 ani..si nu gandeste"....fuck off...kiar conteaza varsta? trixi are 30 de ani si e de acord cu mine...ce zici de asta?

de ce sari cand iti zic de ani?!?? te-am intrebat doar daca vei mai gandi la fel peste cativa ani nu ti-am zis ca NU ai dreptate si gata.... incearca sa fii mai rabdatoare si sa nu sari la concluzii, oka?

aleks 19-09-06 14:09

hmmm... sunt mic.... :p don't even try to ask :D

Trixi 19-09-06 16:48

....and why not????:D

DolusD 19-09-06 20:46

Mai , uitatzi cum sta treaba ! La o fata mai mica ii spui o poveste ca sa o bagi in pat iar aia mai mare itzi spune "nu-mi spune mie povesti si hai in pat" (era un banc misto dar adevarat).......!

All times are GMT +2. The time now is 03:47.

- Copyright 2026 4Tuning