![]() |
@ESPinoza: in timpul saptamanii ne putem intalni oricand doar membrii din iasi. o sa te anunt eu pe messenger cand se va intampla.
cat despre o intalnire mare, cu membri din iasi si din alte judete, ma gandeam sa fie sambata, 18 martie. voi ce ziceti? |
sad
in principiu e ok. Sa vedem si parerea baietilor de la Suceava si din restul tarii. Tinand cont ca intalnirea de la Iasi tot a fost programata la sf anului trecut si nu s-a mai tinut, ar fi bine ca la Iasi sa fie prima din noul an
|
pt mine e ok.
|
BACAU VINE !!!!!!!!!!!!!! :wink:
|
Intalnireeee Upiiii ....sa speram sa fim multi membrii din Club din toata tara .....trebuie anuntat si sa insistam mai mult .....lasam organizarea pe mana lui La Mishto ...k doar el e shefu de trib :D ...sa aleaga o locatie unde sa ne intalnim ...ora etc.
|
e ok si pentru mine...
|
HAI ANDREIIIIII. STIU CA POTI.
|
in principiu vin! daca am bani si nu intervine nimic vin!!!
|
Re:
Quote:
eu zic sa alegem.. 11 sau 18 martie.. cred ca va fi undeva in jurul orei 16, la locatie trebuie sa ma mai gandesc, o sa stabilesc probabil cu alex |
faci cum vrei tu andrei. tu alegi. tu si cu alex esti organizatorul.
|
salut
salut, pe 18sigur sunt in iasi...
eu unu nu prea am timp acum de net.. cand ajung in iasi cautam o data cat mai buna pentru toti. |
pai... ramane pt 18?
|
hotarati voi.. mie imi convine mai mult pe 11 pt ca sunt sanse sa fie si steffy in iasi :P
|
cred ca cel mai bine ar fi sa se faca un poll pe tema asta sa vedem ce se voteaza ...
|
stim ca iasiul are potential.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning