![]() |
Re: Machetele mele - Decodat
12-le albastru cu nr.2 este masina de circuit, nu rally!;)
felicitari pentru numarul mare de Gordini...spor Deco! |
Frumoase Golf-urile
|
Salut,
Urmaresc de ceva colectia ta, pentru ca si eu am "pitici" cu G4-rile... Ai cred cea mai mare colectie de G4 de pe la noi!!! M-am uitat pe lista machetelor tale si daca lipsa unei Bora (in fapt tot un G4 - zic eu...) nu e o problema, cum de ai uitat tu cea mai frumoasa si mai detaliata macheta G4 1:18 Paudi Model??? Am si eu cateva intrebari: 1. 1:24 - Maisto : care-i diferenta intre portocaliu custom shop si cel pro-rods? 2. 1:24 - Maisto : care-i diferenta intre negru custom shop si cel la kit? 3. 1:24 - Welly : care-i diferenta intre gri si cel silver? 4. 1:24 - Welly - la cel caruia i-ai facut directia functionala, poti pune o poza cu el desfacut? Cumva ai luat partea de jos, puntea de la alt producator? 5. stii ca la 1:24, Bburago a mai facut vreo 2 culori cel putin: albastru si verde si parca mai era si unul cu ceva decaluri... Cand ne pui si poze cu toate G4-rile aliniate? :D Felicitari inca o data! Nu treci si la scari mai mici pentru G4? |
6 Attachment(s)
Uite aici diferentele intre ele.;)
Momentan nu am poze cu cel rosu, nu i-am modificat nimic, doar cele 2 axe. Burrago sunt mai multe, 2 albastre, 2 albe, verde, rosu, argintiu....:rolleyes2 Poze cu toate o sa pun cat mai curand posibil. Merci!;) |
Multe Golf-uri si foarte frumoase:!:
|
Thanks man!...:drunk:
|
1 Attachment(s)
npc- Meteor
Din lipsa de ocupatie:rolleyes2:rolleyes2 Zilele urmatoare o sa lucrez putin, sa arate exact ca originalul.;) |
Sa fii rabdator..si astept sa vad rezultatul final:!:
|
8 Attachment(s)
Cadou de Mos Craciun.:lol:
Renault 12, 1/18, Orange, Solido. Editie limitata.:-P |
Cele mai tari Renault-uri la tine in colectie:!:
Absolut superba aceasta piesa:!::!::!: |
se pare ca toate Renault-urile apeleaza la tine:lol::boogy:
ce mai piesa e si asta! |
12 Attachment(s)
Multumesc!:lol:
SKODA OCTAVIA COMBY, 1/24, ABREX.:lol::lol::lol: |
motorul arata umpic mai bine decat daca n-ar fi existat:lol:
exteriorul e frumos. |
Foarte tare Skodita pe alb:!:
|
Quote:
Am cautat si eu odata modelul asta, dar sedan si nema....nicaieri n-am gasit:sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning