![]() |
Re: Renault Clio 1.4 AYG
Fi atent aici ca te dau in judecata ca mi-ai imprumutat numele lu Cliutu meu. el fiind botezat asa pe 03.03.2009 iar tu ti-ai facut prima logare in 04.2009,:lol:
Asa ca ai facut o gluma prosta. parerea mea. |
Fi atent aici ca te dau in judecata ca mi-ai imprumutat numele lu Cliutu meu. el fiind botezat asa pe 03.03.2009 iar tu ti-ai facut prima logare in 04.2009,
Asa ca ai facut o gluma prosta. parerea mea. Atunci ne vedem La tribunal |
Quote:
Nu ai marcă īnregistrată pe nume, opreşte discuţia aici. |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
cine te-a lasat pe butuci =))
|
eu zic ca nimeni ca daca erau pe furate nu puneau prezoanele inapoi.. ca na.. e scurt timpu
|
6 Attachment(s)
razi a de rau altuia, bravo ma. halal prieten.
logic ca nu puneau prezoanele inapoi:lol: plus de asta eu mi-am luat masuri de cand le-am luat si mi-am pus antifurturi;) poze:lol::arrow: |
N-am mai scris de mult pe thread-ul tau ca de la ori ce sfat primit sareai in sus (nu stiu daca e la fel acum) dar tin sa te felicit pentru genti, arata bine albe!
Mai punei o suspensie sau macar arcuri sa o lasi mai jos si chiar arata bine! Bafta! |
Suspensie!
|
Au iesit frumoase jantele . . . arata mult mai bine decat pe negru. Doar ca mie, spoilerele mi se par ca nu dau bine deloc pe designul masinii(gusturile nu se discuta, a fost o parere).
Bafta! |
Barele originale si lasata mai jos.
Ar arata bine de tot. |
5 Attachment(s)
stiu ca tr suspensia sport o sa vina si aia:rolleyes2
am strans chiuloasa dupa mai bine de 500km:idea: |
Jantele aratau ft bine pe negru, nu inteleg d c le-ai vopsit, acum arata ca o tzoapa...
Sunt prea multe culori. |
Quote:
Arata ok cu ele albe, dar pare toapa si chiar este toapa, pentru ca are suspensia originala. |
Arata mai bine cu ele albe , le-ai matuit inainte? sau ai dat peste direct?
Incearca sa faci ceva cu stopurile alea , ar merge rosii complet sau , daca nu , fa-le fumurii :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning