![]() |
Re: Vopsitorie Auto!
Quote:
|
6 Attachment(s)
Vopsitorie/Tinichigerie/Airbrush 0731 123 934
|
cumva lucrati si in fibra...adica o prelungire bandou....?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
UPDATE ...
Servicii de cea mai buna calitate , rapide si ieftine |
Quote:
|
8 Attachment(s)
UPDATE !!!
|
din golf 3 a ajuns broasca?..........:lol::lol:
|
a ajuns golf II,de pe broasca a luat motoru si interioru :lol:
|
Quote:
|
dap frate e facuta dintr-o broasca , un golf 2 si un golf 3... Adevarul e ca acum e taraba din termopan pe langa multe tarabe de covrigi de aici... Si ca sa fiu si "modest" nu cred ca cineva de aici ar fi avut curajul sa bage in masina cam cat am bagat eu acum , ca sa nu mai vorbim de ce am bagat si urma.
In plus fata de asta nu prea ma intereseaza mistourile , fie facute ele cu intentii bune sau intentii rele... Nu ma intereseaza fiindca eu singur am golit-o , singur am insirat instalatii , singur am asamblat-o. Mai putin partea motorului si a aspectului si tinichiggerie facute de Toderica , Laru si Costel si Nea' Puiu ,care au muncit foarte mult ca masina sa arate ca in "tinereti". Ca sa fie lucru clar... Nu exista coltisor in care sa fi fost rugina , iar ei sa nu o repare ... Nu exista beculet sau butonas sa nu functioneze , iar eu sa nu il fi reparat... ca sa se inteleaga mai bine masina a fost dezmembrata pana la tabla si cu ajutorul lor ( care au stat de capul meu si m-au ajutat enorm , cum bineinteles nimeni nu ar fi facut-o ) facuta din nou masina. A fost LEGO 1 luna de zile. Abia acum se poate numi masina... Inainte de toate s-au dovedit prieteni mai ales atunci cand "am strigat" dupa ajutor , iar ei au sarit fara sa "strig"... Pe langa ei ar mai fi inca 2 prieteni care se stiu si nu trebuie sa ii mentionez... Va doresc multa bafta si apelati cu incredere... Lasand la o parte ce am scris mai sus , masina si-a primit culoarea si arata mai bine ca inainte , asta ca sa nu mai vorbim de finisaje si linii care sunt de nota 20. Multa bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
crezi ca daca duc si eu clio la ei imi scoate macar un x5? |
Quote:
Vopsitorie : 249 ron element (demontat/vopsit/montat + toate materialele si cabina) Mecanica: swapuri/revizii complete/distributii absolut tot ce tine de mecanica |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning