![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
Andrei ti-am vazut masina pe margeanului, esti vecin cu mine:D.
|
pai ti-am zis ma robert ca stau acolo :P
|
Bravo Lulu, sa mai spuna cineva ca nu se poate pune MFA pe 1,8 fara acest optional din fabricatie!
|
Si, functioneaza tot?
Daca nu, ce anume functioneaza si ce nu din cele 6 functii? |
eu sunt mai novice asa si nu stiu ce e ala MFA, imi puteti explica pls ?
|
2 Attachment(s)
Andrei MFA= calculator de bord in care ai o serie de parametri ca: consum mediu,temp. ulei,temp.exterioara,etc. Sorin merg toate functiile mai putin la sensorul de temperatura ca nu am avut sa il punem.
Problema majora in timpul instalarii MFA a fost ca eu si Florin nu aveam firele necesare functionarii MFA. Lulu (tot Lulu :D) a venit cu vechile cabluri care au fost la el pe masina din ceasuri in panoul de relee si ne-am chinuit ceva sa scoatem firele din mufele respective si sa adaugam la noi. Ca model am avut cablul MFA al lui Lulu (iar Lulu :lol:) si indicatiile lui Paul privind asezarea firelor. Pun si 2 poze. Multumim, |
aaa. uite ca nu stiam ca asa se numeste :D tnx robert.
|
Pentru Sorin, la mine nu merge temperatura exterioara desi am senzorul la Climatronic, probabil trebuie pus in paralel.In rest merge tot, inclusiv temperatura ulei...Fara Lulu ne uitam la ...TV...Multumim Paul pentru tutoriale si porumbelului pentru...stie Robert ce, trebuie sa jucam la LOTO !!!!
|
Da Florin, dar tu l-ai avut parca original pus de fabrica, sau nu?
Eu am avut pe TDI pus de mine nu de fabrica si nu-mi functiona decat viteza de deplasare, ceasul 1 si cronometrul. Temperatura ulei, temperatura exterioara si consumul NU |
Trebuie bagate fire in plus grupa mare in fascicolul bord-cutie sigurante, am pus sase legaturi noi si oricum doua fire nu sunt la locul lor dar asa era masina..Si mai este o pacoste de fir Violet de la mama lui care merge in vreo patru locuri !!!!Noroc ca noi avem din fabrica toate albe !!!La ce te referi ca il am din fabrica, senzorul de temperatura exterioara? Da.
|
Intradevar, senzorul pentru temp. exterioara este comun cu cel al climatronicului. Ar trebui sa iti indice aceeasi temp. si in bord si pe ecranul climatronicului.
|
Gata am rezolvat si eu pb la masina pana i-mi dau comanda de garnitura,mai am sa trec cureaua pe sub pompa de apa in rest masina merge bine mai bine ca inaite,daca nu mai trage aer fals si dupa ce schimb si garnitura sunt curios cum ies la consum :)
|
am observat s eu o chestie azi, la viraj maxim la viteza mica parca taraste roata de fata dupa ea. ma gandeam ca e de la planetare ceva vineri va arat poate stiti ce e de facut
|
V-ati mai intalnit astazi? Apropo Florin sa stii ca am jucat la loto :D.
|
Si eu, impartim daca e sa fie ca a fost acelasi porumbel....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning