![]() |
Re: S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!!
a nins ieri cum nu a nins toata iarna...azi iar ninge...vremea de "frigider" cred ca e un semn de la el...:sad:
|
ii pare rau frate :(
|
asa e....ii pare rau:((mai ales la inmormantarea lui....asa hal de vreme...:(
|
ne-au ramas numai pozele si filmuletele....atat:(
|
Odihneasca-se in pace:sad::sad:
|
A "iubit" masinile mai mult k orice si poate k asa a vrut dumnezeu ca o masina sa ii curme viata cu toate k a fost mult mult prea devreme pt el....l-am cunoscut personal un baiat de nota 10+ ...... nu pot sa ma obisnuiesc cu gandul k nu mai este atat de rpd sa petrecut tot .....azi esti maine nu mai esti .....cuvintele oricum nu mai au nici un rost acum ......au ramas multe planuri care nu vor mai fii niciodata finalizate de el.......
Odihneste-te in pace Bogdane........:cry: |
4 Attachment(s)
astazi la intalnire toti membrii KATANA TEAM prezenti am tinut un moment de reculegere pentru Bogdan"frigider" din nsl... desi nu l`am cun personal totusi suntem oameni si la urma urmei o mare familie cea a 4tuning!...Dumnezeu sa`l ierte!
|
Ganduri mari si frumoase avea , parteneri care au stat langa el pana a invatat sa de rondurile....spunea ca vrea sa faca treaba pe 10-12 aprilie .....si uite un taximetrist pirat la trimis acolo .....nevinovat . Mai mult ca sigur va lua o pedeapsa cu suspendare....pt ucidere din culpa...cati va ani fara permis si va trai linistit langa familia lui fara sa i pese de cei 2 oameni pe care ia bagat in pamant. Pana cand se va face dreptate nu pot spune decat .......ADIO BOACA............................................. ....................
|
Condoleante si din partea Undercover Team!
|
1 Attachment(s)
aseara nem invartit pt FRIGIDER ca doar amintirile neau mai ramas alaturi de el
|
sa se odihneasca in pace
|
condoleante....
|
Condoleante familiei si prietenilor!:(:(
nu mai intrasem de cateva zile pe mess, am vazut titlul si am citit, cu lacrimi in ochi, rand cu rand. Pacat de soarta ce a avut-o, sa speram ca se va face dreptate macar , chiar daca asta nu o sa-l mai aduca printre noi. ODIHNESTE-TE IN PACE BOGDANE ALATURI DE MAMA TA! |
DUMNEZEUL SA-I ODIHNEASCA IN PACE SI SINCERE CONDOLEATE FAMILIEI INDURERATE!
|
Condoleante..nici nu prea se mai spune ceva..e trist ca se intampla din ce in ce mai des astfel de accidente in Romania..toti se gandesc la cateva secunde castigate incalcand legile..dar la consecinte nu si cum s-a spus mai sus..cel vinovat scapa..de multe ori destul de usor..si se intoarce acasa la familia lui dar familia victimilor nu va mai fi niciodata la fel...MARE PACAT!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning