![]() |
Re: BH 04 ARO
aha..pakat de vreme!!! driftingu si astea au fost najpa!! si am si eu o intrebare...care masina a luat locu 1 la tuning si sound??
|
1 Attachment(s)
DOMMY ti-am gasit rival prietene :)) vezi sa nu razi oleak cand vezi pozele :)
|
super tare bmw ;) Hai frate ca trabiul ala e stock si oricum nare nici o sansa. :D
|
desi, daca trabiul ii facut ca alea din ungaria cu motor de golf II gti G60, care poate urca pana la 180 cp, nu as baga mana in foc pt Dommy, ca daca luam raportul masa pe CP ii in favoarea trabiului care chel ii sub 600kg. So... ar ramane de vazut, dar clar ca altfel nu discuta Domy cu el si daca el ar merge cu spatele cred ca ii mai rapid ca Trabiul. :D
|
mAAAAAAAAaa da io faceam aici caterinca de cum ii vopsit , amu sincer habar nu am ce are sub capota , da mi`o dat cineva pozele si am vrut sa le postez aici cand am vazut ce paint are :) .
Apropo dommy ti-am vazut masina azi in locul de parcare la bloc . pfuai ce faina ii , si ce joasa ii :) , nu lovesti cu ea ? |
Super frumoasa noua masina.S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea:!:
|
Quote:
|
frumos rau ursu si nervos....ai grija de el
.......mai ai niste poze?!....ceva mai fresh :D |
5 Attachment(s)
urmatoru la aparat
|
zi-mi si mie te rog de unde pot face rost de eleron de mtechnik2....ca cel de pe cabrio...sau daca il vinzi???
|
6 Attachment(s)
am ceva pt proprietari de 325ix pt piese de schimb
pret $$$ euro tel :0746-177770 nu are pompa de benzina,faruri,si ce se vede la motor in rest perfect. anuntul se posteaza la bazar! te rog :evil: b-69-tau |
cat ai dat p ursu decapotabil??? nu stii niciunul asa mai praf inmatriculat in ro?? as vrea sa iau unu si sa incep de la zero cu el..? mersi anticipat.
|
Quote:
|
super tarii masinutele de a doua masina de curse asa
|
domane nu credeam ca exista in romania e30 m3 cabrio pacat ca numai are motoru origibal super tare masina !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:51. |
- Copyright 2026 4Tuning