![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
Da, indemanarea are loc in ziua in care are loc si emma la Brasov. Eu unu' o sa fiu prezent la EMMA. ;-)
|
Re: Concurs Indemanare Turia 21.06.2009/cancel.....
Anulez si eu prezenta la indemanare.
:dance: Voi fi la EMMA :dance: |
voi da , indemanarea e duminica sambata vine si eu la EMMA-nuela si duminica daca ne strangem cativa mergem la indemanare si cand se termine toata treaba ne intoarcem la emma nu?
|
No can do....:ballbounc
Duminica cred k e mai interesant pt EMMA. Concursuri de indemanare vor fi peste tot...dar EMMA nu prea. |
Clar EMMA...dar ramane de vazut poate fugim si la indemanare...eu sunt interesar...sa vad ce pot face cu "haiunayul"....:???:
|
nici acum nu ati pus filmuletele de la sf. ??? hm slaba miscare....................................
|
Dap pe data de 20 adica sambata vor fi expuse masinile concurente..se fac inscrieri, ceva activitati, iar seara sesiuni de antrenamente si masuratori libere..speram sa facem spectacol.. sau mai bine zis vom face!
Concursul propriu-zis va avea loc insa duminica si asta incepand undeva cu orele 12-13 iar seara va avea loc premierea in incinta Magnolia . Va asteptam in numar cat mai mare pe totzi! |
Quote:
|
Maine promit ca o sa pun filmarile de la Sfantu'. A filmat prietena mea dar nu am avut timp sa ma ocup. Maine o sa fie postate pe forum. ;-)
|
1 Attachment(s)
|
Salutare!!!
Organizam maine o sedintza foto cu masinile, pe la orele 14-15. Pozele pt site? Numai sa ne gandim la niste locuri unde putem poza. |
misto filmarile ...................................
|
Quote:
|
dap , mai mult de " o gramada " . . .
|
Am o idee stralucita!
Hai sa lasam sarcasmul la o parte va rog frumos ;-) Nu cred ca e czul sa ma justific de ce nu am pus inca filmarile, dar cand am timp o sa le urc pe forum. Multumesc pt. intelegere! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning