Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

podx 16-05-09 00:09

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

Vali am vb cu omu pretu e bun creca le iau da nus ce cobarare are da le iau da sa vad cine ma imprumuta cu 50 ron :) ca am doar 150 ron sa vad carei treaba

VaLeX 16-05-09 00:12

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2323565)
Vali am vb cu omu pretu e bun creca le iau da nus ce cobarare are da le iau da sa vad cine ma imprumuta cu 50 ron :) ca am doar 150 ron sa vad carei treaba

hmmm ...cat ti-a cerut ? mie mi`a cerut pe spate 150 neg , pe fata ??

podx 16-05-09 00:14

180 ron fix plm nu imi face un pret mai bun :) ia vezi u ca transportu e scump :)

buddy_lexx 16-05-09 00:14

chiar vroiam sa zic de morf ..ca te`a molipsit si pe tine...
ma bucur ca ai inteles ce inseamna KATANA TEAM ...
app de filiale si alte chestii ...am patit o chestie penibila..legata de membrii.. mi s`a pus intrebare daca poate omu sa fie membru simpatizant(mare porcarie treaba asta cu simpatizantii..)si am fost nevoit sa refuz ..pt ca eu unu si restu membrilor nu suntem de acord cu asa cva..indiferent de persoana care doreste asa cva pt ca am vazut la alte cluburi ce s`a intamplat cu acesti simpatizanti..si sincer ma lipsesc de astfel de "membri"

:D eu cred k ma retrag..atat pe seara asta..ca maine dim trezirea la 7!

VaLeX 16-05-09 00:15

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2323557)
buddy ... noi am mai vorbit pe mess despre ... din pacate .. daca intru pe mess acum imi cade netu ... nu stiu de ce ... de asta prefer sa vbm aici ...
oricum .. cand am zis filiala .. nu ma refeream in adevaratul sens al cuvantului ... pentru ca .. e foarte greu .. ca sa ai filiale in alte orase .. iti trebuie spatiu inchiriat ... si e foarte costisitor 1 primul rand ... deci .. non-profit ... si oricum ... katana team .. din cate am inteles de la tine si valex .. nu a fost creata ca o afacere ... ci ca un club de pasionati ... un grup de prieteni ...
oricum .. cand ajung acasa .. pe 12-13 iunie ... am sa vin la piatra neaparat ... ca tot am zis ca vin .. am vorbit si cu Joker(Caia) .. tot am promis ca vin ... si nu am mai venit .. din diferite motive ... n-am avut timp sau nu am avut cu cine sa vin ...
si cum am vorbit pe mess ... doresc si eu sa intru in Katana Team ... pentru ca nu e un club ca altele(nu dau nume) care totul e facut pentru un scop(material,faima) ...
Urmeaza sa va cunosc personal .. cand vin acasa ... si de data asta .. promit ca vin la piatra ... si poate veniti si voi la Roman .. sa vorbim si cu Morf cand e acasa si cu 26 wrc si cu restu' userilor din Roman ... si stam la un pahar de vorba :D
stii ca eu si cu morf faceam planuri acum ceva timp pe topicul "Roman" pentru un meeting ... noi planuiam ceva mare ... dar din calculele noastre ... e cam greu .. deci o sa incepem de la o intalnire .. mica ... una putin mai mare .. si tot asa ...
Scz ca am scris atat de mult ... incep sa seman cu Morf ... ca el face deobicei din posturi , romane :lol:

Te asteptam pe la Piatra , sa discutam , sa ne cunoastem , noi oricum , cred ca la vara o sa facem o mica MARE intalnire KATANA TEAM pe la Roman (aici ma refer si KATANA TEAM Piatra Neamt cat si Iasi).

Suntem bucurosi ca lumea ne aprecieaza si ca ceea ce facem cu acest club, facem din pasiune pentru masini , ATAT !

ps. NB Buddy , succes la intructiuni de co-pilot :D

scturoag 16-05-09 00:18

deci ... luminati-ma si pe mine va rog ... simpatizant ... ce inseamna .. mai in detalii ... si de ce ii refuzati .... :D

VaLeX 16-05-09 00:24

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2323583)
deci ... luminati-ma si pe mine va rog ... simpatizant ... ce inseamna .. mai in detalii ... si de ce ii refuzati .... :D

asta e domeniul lui Buddy, nu ma bag peste "El Proffesor" :D

care intre timp s-a bagat la somn :)

buddy_lexx 16-05-09 00:29

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2323599)
asta e domeniul lui Buddy, nu ma bag peste "El Proffesor" :D

care intre timp s-a bagat la somn :)

nu mai poate omu dormi deloc... :)))) Un membru simpatizant este un membru care nu indeplineste toate cerintele clubului!

scturoag 16-05-09 00:32

Cerintele fiind ? :D

VaLeX 16-05-09 00:33

vezi la Inscrieri in Club care sunt cerintele :D

scturoag 16-05-09 00:35

Dati-mi un link va rog frumos :D

VaLeX 16-05-09 00:37

Inscrieri In Club

podx 16-05-09 00:40

eu va las ca maine la 7 juma lansat spre suceava nb baietiiii

VaLeX 16-05-09 00:42

Drum Bun baieti , sa faceti show ...adica, e cam pleonasm , oriunde mergem facem show :lol:

scturoag 16-05-09 00:46

Deci ... deja sunt 3/5 din 5 cerinte care nu le respect ...
1. Varsta minima de 18 ani.
2. Sa posede permis de conducere.
3. Sa aiba masina proprie.

:((((

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning