![]() |
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
Vali am vb cu omu pretu e bun creca le iau da nus ce cobarare are da le iau da sa vad cine ma imprumuta cu 50 ron :) ca am doar 150 ron sa vad carei treaba
|
Quote:
|
180 ron fix plm nu imi face un pret mai bun :) ia vezi u ca transportu e scump :)
|
chiar vroiam sa zic de morf ..ca te`a molipsit si pe tine...
ma bucur ca ai inteles ce inseamna KATANA TEAM ... app de filiale si alte chestii ...am patit o chestie penibila..legata de membrii.. mi s`a pus intrebare daca poate omu sa fie membru simpatizant(mare porcarie treaba asta cu simpatizantii..)si am fost nevoit sa refuz ..pt ca eu unu si restu membrilor nu suntem de acord cu asa cva..indiferent de persoana care doreste asa cva pt ca am vazut la alte cluburi ce s`a intamplat cu acesti simpatizanti..si sincer ma lipsesc de astfel de "membri" :D eu cred k ma retrag..atat pe seara asta..ca maine dim trezirea la 7! |
Quote:
Suntem bucurosi ca lumea ne aprecieaza si ca ceea ce facem cu acest club, facem din pasiune pentru masini , ATAT ! ps. NB Buddy , succes la intructiuni de co-pilot :D |
deci ... luminati-ma si pe mine va rog ... simpatizant ... ce inseamna .. mai in detalii ... si de ce ii refuzati .... :D
|
Quote:
care intre timp s-a bagat la somn :) |
Quote:
|
Cerintele fiind ? :D
|
vezi la Inscrieri in Club care sunt cerintele :D
|
Dati-mi un link va rog frumos :D
|
|
eu va las ca maine la 7 juma lansat spre suceava nb baietiiii
|
Drum Bun baieti , sa faceti show ...adica, e cam pleonasm , oriunde mergem facem show :lol:
|
Deci ... deja sunt 3/5 din 5 cerinte care nu le respect ...
1. Varsta minima de 18 ani. 2. Sa posede permis de conducere. 3. Sa aiba masina proprie. :(((( |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning