Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 89 G U W (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/108081-e30-89-w.html)

GJ 64 GAB 29-03-10 20:31

Re: E30 - 89 G U W

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 3230783)
bai frate dar pe toti ii iei tu ? :)) mai lasa`ne si noua ...
glumeam , felicitari pentru achizitie , sa il stapanesti sanatos pe a 3`a :))

Aici ai dreptate! :lol:
Toţi urşii la jakal... Spaima urşilor! :lol:

Guwy 30-03-10 05:37

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3230592)
Oare nu ţi-e ciudă cānd auzi de maşina ta aşa? :( Mie unul nu-mi vine să cred că ai dat ursul... nu mai cāt ai lucrat tu la el!... :( Chiar nu am cuvinte... :cry:
Să te pui repede pe picioare!

Ciuda nu imi este , dar as mintii sa spun ca nu ma doare sufletul cand il vad la altul , mai ales ca am dat-o pe un pret de nimic as putea spune .
Oricum masina daca ramanea la mine anul acesta se schimba total , o vopseam , puneam jante Borbet T , bara pe spate Mtech2 si multe altele care mai erau de facut ... mai are si Jakal de bagat bani in ea si de bibilit !
CA SA SE INTELEAGA , EU NU AM DAT URSUL CA NU IL MAI VROIAM S-AU CA M-AM PLICTISIT DE EL ... L-AM DAT DIN MOTIVE DE SANATATE NU MAI AM VOIE SA MERG CU MASINI CU SUSPENSIE RIGIDA ( SI LA MINE ERA FOARTE , FOARTE RIGIDA ) , MOTOCICLETE ( ORICE CAZATURA POATE FI ULTIMA SI CINE MA CUNOASTE STIE CUM MERGEAM EU CU MOTOCICLETA ) DIN ACEST MOTIV AM VANDUT SI MOTOCICLETA SI MASINA !
Poate cu timpul ( 2 - 3 ani ) o sa imi mai iau un urs si o sa il fac de expozitie :D !
Ursu' tot URS ramane in sufletul meu , nu pot sa il compar cu nici o masina :no: !

jakal 30-03-10 09:47

masina a primit deja 4 jante shaper.16"....9j....jantele care au fost pe ursu SOW....trebuie colantata din nou ca nu s-a facut bine colantarea...
si instalatia electrica pusa un pic la punct......evacuarea aranjata....

nu pot sa zic ca o menajez....masina isi ia sandale grav...:)

motorul merge si trage bine.....

13tsp 30-03-10 11:37

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 3231838)
Ciuda nu imi este , dar as mintii sa spun ca nu ma doare sufletul cand il vad la altul , mai ales ca am dat-o pe un pret de nimic as putea spune .
Oricum masina daca ramanea la mine anul acesta se schimba total , o vopseam , puneam jante Borbet T , bara pe spate Mtech2 si multe altele care mai erau de facut ... mai are si Jakal de bagat bani in ea si de bibilit !
CA SA SE INTELEAGA , EU NU AM DAT URSUL CA NU IL MAI VROIAM S-AU CA M-AM PLICTISIT DE EL ... L-AM DAT DIN MOTIVE DE SANATATE NU MAI AM VOIE SA MERG CU MASINI CU SUSPENSIE RIGIDA ( SI LA MINE ERA FOARTE , FOARTE RIGIDA ) , MOTOCICLETE ( ORICE CAZATURA POATE FI ULTIMA SI CINE MA CUNOASTE STIE CUM MERGEAM EU CU MOTOCICLETA ) DIN ACEST MOTIV AM VANDUT SI MOTOCICLETA SI MASINA !
Poate cu timpul ( 2 - 3 ani ) o sa imi mai iau un urs si o sa il fac de expozitie :D !
Ursu' tot URS ramane in sufletul meu , nu pot sa il compar cu nici o masina :no: !

Sa te pui cat mai repede pe picioare, sa fii sanatos tun, si sa te bagi la inca un ursulet! ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:26.

- Copyright 2026 4Tuning