![]() |
Re: E30 - 89 G U W
Quote:
Toţi urşii la jakal... Spaima urşilor! :lol: |
Quote:
Oricum masina daca ramanea la mine anul acesta se schimba total , o vopseam , puneam jante Borbet T , bara pe spate Mtech2 si multe altele care mai erau de facut ... mai are si Jakal de bagat bani in ea si de bibilit ! CA SA SE INTELEAGA , EU NU AM DAT URSUL CA NU IL MAI VROIAM S-AU CA M-AM PLICTISIT DE EL ... L-AM DAT DIN MOTIVE DE SANATATE NU MAI AM VOIE SA MERG CU MASINI CU SUSPENSIE RIGIDA ( SI LA MINE ERA FOARTE , FOARTE RIGIDA ) , MOTOCICLETE ( ORICE CAZATURA POATE FI ULTIMA SI CINE MA CUNOASTE STIE CUM MERGEAM EU CU MOTOCICLETA ) DIN ACEST MOTIV AM VANDUT SI MOTOCICLETA SI MASINA ! Poate cu timpul ( 2 - 3 ani ) o sa imi mai iau un urs si o sa il fac de expozitie :D ! Ursu' tot URS ramane in sufletul meu , nu pot sa il compar cu nici o masina :no: ! |
masina a primit deja 4 jante shaper.16"....9j....jantele care au fost pe ursu SOW....trebuie colantata din nou ca nu s-a facut bine colantarea...
si instalatia electrica pusa un pic la punct......evacuarea aranjata.... nu pot sa zic ca o menajez....masina isi ia sandale grav...:) motorul merge si trage bine..... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning