![]() |
Re: Produse tuning
praguri , prelungiri bara fata + spate pentru skoda octavia 2 rs, daca ai ceva sau daca poti face ceva deosebit
|
salut...vreau si eu un tuning interior :D daca se poate la o astra G..si ce anume ???si ce bani??ceasuri cu plasma ..etc.. ?
|
astra gtc 2007 ce ai ?
|
pentru un VW polo 6N ma intereseaza grila fara stema si eleron de luneta. daca ai ceva vreau poze si ceva preturi. merci mult!
|
salut!
am un seat toledo 2003///vreau si eu o grila fara semn (fara "S")...ai asa ceva? merci! |
CatalinM6 salut!
am un seat toledo 2003///vreau si eu o grila fara semn (fara "S")...ai asa ceva? merci! Cristinelu2007 salut...vreau si eu un tuning interior daca se poate la o astra G..si ce anume ???si ce bani??ceasuri cu plasma ..etc. nu ne ocupam de interioare si de comercializari de accesoriituning doar design exterior din fibra de sticla!!!! |
eleron.. ceva pe picioare de aluminiu.. si cu 2 placi.. sau oricum ceva marfa.. stil racing grav
|
Eleron luneta pt un BMW E34? Un pret?
|
2 Attachment(s)
Mar interesa un set de pleoape pt vw passat modelul 2000:D
|
un set pleaope pt skoda octavia rs?pretzul?
|
5 Attachment(s)
Salut, pe mine ma intereseaza urmatorul kit de E46, vreau ca masina sa iasa exact asa (sau daca voi aveti unele imbunatatiri astept o schita).
Te rog sa imi raspunzi pe PM sau aici, cat trebuie sa stea masina la voi si cat costa. Multumesc. |
sal ,ce oferte ai pt pleoape de faruri Ford Focus 2004?
|
Pentru un VW NEW BEETLE se gaseste ceva, ma refer la fusta sub bara (Fata si spate, pleoape,stopuri etc)
|
m ar interesa si pe mine :spoiler fata, spate,praguri,pleoape,stopuri
pt un opel astra g sport preturi si modele |
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning