![]() |
Re:
Quote:
Pai asteptam sa termini masina ... Poti sa spui cam ce piese astepti ... sa ne facem o idee :) |
Re:
Quote:
Pai ce are vali nu e masina ... e caruta asa ca nu merita topic (asta ca sa ne intoarcem la inceputurile acestui topic -- putin misto, putina distractie, vorbim putin si de tuning --- :) ) Despre modif .. am zis pe privat. :bunch: :hug: |
Re: vsa
Quote:
Am vrut sa te sun sa-ti dau vestea dar vad ca ai aflat si singur :) |
vsa
asa misu,,spune maiestre!! Mentore!!!Mestere!! :shock:
|
7 Attachment(s)
aseara am fotografiat unua din cele mai urat lovite masini pe care le-am vazut...
daca va uitati la scaunul soferului va raspundeti singuri la intrebarea daca a scapat cineva sau nu... |
urat.. :roll:
|
bah vali.....ce misto e globul de discoteca ce ti-ai montat in spate....foarte misto lumineaza...apropo....pt cei din bacau...sa stiti ca vali nu lipseste de la slujbe si e un frate credincios !!!! fie ca lumina xenonului sa fie cu voi... :icon_kiss
|
vsa
mersi pastore ca ma indrepti spre credinta!!!cine vrea sa vada ce am facut aseara la slujba sa intre pe Cluj pe CSR si sa ia filmele de la slujba de aseara!!!Pastorul a tinut o slujba de mi-au dat lacrimile!!!! :shock:
|
Re: vsa
Quote:
Vad ca cele spuse de sandrei ti-au deschis ochii si ti-au persmis ca in cele din urme sa vezi maretia faptelor mele. :lol: :lol: Tare globul, da presupun ca ti-ai pus si niste lasere ceva, ca sa mearga treaba bine. Vezi sa mai citesti din sfanta carte ca sa faci cat mai multe puncte pe .... (am uitat cum se cheama canalul ala pe care intrati voi pocaiti mici ce suntetzi) :lol: :lol: |
ia zi aleks cum so intamplat si unde. ce masina a venit din spate?(cumva trenul? un hummer?)
|
nu stiu... kiar nu stiu, k azi noapte am vazut-o pe calea moldovei, pusa langa un gard...
oricum, macar sa ne puna pe ganduri... uitat-iva ce zapada e afara, si ganditi-va de 2 ori inainte sa apasati piciorul pe acceleratie, k s-ar putea sa coste... si kiar mult... |
NE PUTETI GASI PE MIRC PE CANALELE #POCAITII #CRESTINII #TEOLOGIE #INGERASHII .....acolo imbratisam sfanta credinta....trivia cu versetele e cel mai tare :peace:
|
eu zic ca a intrat un tir un curu masinii.(parerea mea).
|
vsa
Da pastorul mai tine si pe mirc slujbe pe canalele care tocmai lea mentionat!! :shock: Si eu il mai ajut sa converteasca cit mai multi in religia tuningeologiei!!
|
vsa
Eu cred ca a fost tinta unui atac terorist!!!! :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning