![]() |
Re: Espero low-rider
Quote:
Quote:
Quote:
Stergatoarele au prins joc, de aia stau cam sus. O sa schimb tot ansamblul... Bradutii aia de la oglinda ii pusesem ca ma stresa odata mirosul urat de dupa ploaie, acum am o chestie din aia cu rezerva care se pune la aeratoare, se da mai tare, mai incet, e smechera...si miroase si f bine si puternic !Oricum , trebuie curatata toata mocheta de pe sub presuri... Iar la bara fata, sunt praf suportii de bara. Trebuie sa cumpar altii, o sa ma duc cred zilele astea, are cnv un Espero alb la dezmembrat aici si o sa mai iau de la ala! Stiu de problema asta de cand am dat bara jos sa imi pun plasa pe ea, am vazut de atunci ca sunt praf suportii aia ! Oricum, urmeaza ... Problema la mine e ca nu prea am timp deloc, dar o sa imi fac eu ! |
Azi o spal si ii fac niste poze cu noile achizitii !
Merita, la cate a indurat masina asta de la mine :)))))) |
11 Attachment(s)
Poze cu noile incaltari :
Artec 7,5 J, ET 35, fata 195/45/16 si spate 205/45/16, gumele sunt bune , am pus si inele de centrare ieri, acum sunt super ca lumea la drum, nu se mai simte nici o vibratie ca la inceput, fara inele. In rest, nu mai zic nimic, pozele vorbesc. Am sa ma apuc de jante sa le fac ca lumea, pe sufletul meu, o sa fie shiny shiny ! Doar timp sa am... Alte poze cu Hot_M@n, si unele langa Espero fratelui meu :P ... A, si ca sa nu uit, o sa scot si porcariile alea de cauciuc de la arcurile spate (inaltatoarele) , am unul sus si unul jos, daca le scot si pe alea, o sa dau cu fundul de asfalt...Dar de abia astept...O sa fie low low pe urma :D . Si o poza cu girofarul pus, pt Hot_M@n .:pistoles::drunk: |
Frumoase jantele, arata intr-un mare fel masina cu ele! Bravo!
PS: Ar fi frumos sa ii bagi niste distantiere pe spate sa fie mai late! E o idee sper sa nu deranjeze...;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mai am niste pedale super de montat, dar nu am timp. Sunt multe de facut, va urma ! :D |
Jantele vin la marele fix pe caroseria asa lasata...
n-am vrut sa-ti spun ca te suparai pe mine, insa jantele alea negre nu-mi placeau deloc... astea-s belea!! :twisted: Aaaaa... poater skimbi si semnalizarilea alea ingalbenite... :rolleyes2 |
"piesa" cu noile jante ;)
|
:)) Sari ba ca vine garda :D :2gun:
ce sa zic cred ca sunt primu care m am carat pe noile tale jante :D meserie sa le tocesti sanatos :chainsaw: ne vedem saptaman viitoare sa vedem ce decizie iau ;) bafta |
au au au ce frumoase sunt :X:X:X ce bine o dau pe masina..o mare schimbare..sa le stapanesti sanatos :D
|
Quote:
|
Buna ideea asta cu furtunul. Doar sa fie deala verde cu intaritura... si sa fii totusi cu ochiu' pe el sa nu fuga la vale :lol:
Bai om squicky... jantele vazute live intradevar arata...squicky :twisted: dar ce zici tu de un plafon negru? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In alta ordine de idei, azi m-a luat GNT la o tura cu masina...Grav grav grav trage masina aia... Toba e dementiala, sunetul si mai si, transmisia criminala si motorul...rupe asfaltul ! Adrenalina la maxim ! Acuma chiar mi s-au pus piticii pe creier pt SFI, ca la LET e mult de munca ! |
frumos baa arata bestial masina acuma :shock: bv omule ai aduso unde trebe :twisted:
|
Mersi, incerc si eu cat pot, in limitele timpului... ;)
Si stai ca mai urmeaza... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning