![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
Ce parere ati avea de o intalnire pe la jumatatea lui aprilie sau spre sfarsit , poate se mai incalzeste?
Sa fie mai consistenta. Nu s-au mai facut intalniri comune de multa vreme in Buzau si e pacat ca era frumos tare. Din cate am inteles se mai fac intalniri opel din cand in cand sau ceva de genul. Scriu de acum, sa aveti o luna de zile de imprastiat vorba, sa facem ceva frumos, care poate o sa aibe si continuitate pe viitor. Mai schimbam o parere, o impresie etc. Data 13 sau 20 aprilie, voi alegeti |
Quote:
Ft frumoasa initiativa ! :D |
Se anunta coduri galbene si alte nebunii...Sa fie mai sigur o lasam pe 20 aprilie :D
|
Giubau, ma iei co-pilot la intalnire ca nu cred ca-mi iau vehicul pana atunci :oops:
|
daca nu intervine cv o sa fiu prezent cu B 28 NUT
|
Daca este vreme ok sunt si eu prezent :D vb aici !
|
In jumatate de ora maxim 45 de minute la lapte cei care vad mesajul sunt asteptati cu draga inima suntem 3 masini . sunati 0786594678
|
3 Attachment(s)
3 masini am fost si 3 am ramas :lol: ft frig dar ma bucur sa cunosc membrii 4tuning
|
Ma bucur ca ati luat initiativa insa e prea frig. Daca era zapada sa ne jucam era altceva dar sa stai in frig asa degeaba nu prea are rost :-P
Oricum, ramane valabila treaba cu 20 aprilie, poate strangem multa lume, si sper sa fie vreme buna |
Quote:
|
Daca e pe 20 aprilie, dupa 22:00, mai vine Andu cu 2 Ford-uri (benzinare ca nu umblam cu agricultura, tractoare si alte atelaje). :) No offense. Primim si diesel-uri. :)
|
Maine care aveti chef pana in ora 14:00 anuntati-va , dati-mi un sms la 0786594678. Se anunta vreme buna deci haideti sa ne cunoastem , mai lasam naibi tastatura !
Bafta tuturor ! |
Mergem la adunare o sa vin si eu cu niste prieteni cu fordurile dar dupa 22:00 mai devreme nu am eu cum :(
|
Pana la urma la ce ora va strangeti ? Si unde?
|
De preferat la patinuar dupa ora 22:00 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:08. |
- Copyright 2026 4Tuning